Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megérte különcként oroszbarátn...

Megérte különcként oroszbarátnak lenni, amikor nálunk lett a legmagasabb végül az infláció, méghozzá nagyon kimagaslóan a többi ország közül Európában?

Figyelt kérdés

Az EU-ban egyedül mi folytattunk ruszofil politikát, minden más ország rajtunk kívül az oroszok ellen van politikailag.

Nem ellentmondásos, hogy hiába nyaltunk az oroszoknak abban a reményben, hogy majd adnak olcsón energiát és nem lesz infláció, ehelyett nálunk lett a legbrutálisabb infláció?

Megérte/megéri oroszbarátnak lenni, jól csinálta a Fidesz-KDNP?

2023. febr. 24. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Történelmi okai vannak, hogy az oroszok mellé állunk. 1848-ban Sorosék ellen sikeresen felléptek, de 1956-ban is leverték a deep state ármánykodását. Emiatt köszönetet mondhatunk az oroszoknak és szolgálnunk kell őket, ha abba beledöglünk, akkor is. :)
2023. febr. 24. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, próbáld már meg elmagyarázni nekem, hogy a kérdésedben mi mivel függ össze és hogyan?

Mégis mi a köze az országban levő inflációnak ahhoz, hogy valaki küld-e fegyvert az ukránoknak vagy sem? Mert nálatok ez a megfelelője annak, hogy valaki oroszbarát - nem ad át mindent az ukránoknak, nem élteti a hős Zelenszkijt, máris azonnal oroszbarát lett.

Szóval magyarázd már el nekem, hogyan is változtat az ország vezetésének az ukrán háborúval kapcsolatos nézete az infláción, mert nem értem.

Amúgy a balti államoknak szóltál, hogy ők oroszpártiak lennének? Hiszen náluk is hatalmas volt az infláció. Akkor nyilván azért, mert Lettország, Észtország és Litvánia is nyilván nyalta az oroszok hátsóját, így megérdemelten volt még a mienknél is magasabb náluk az infláció.

Vagy nem?

2023. febr. 24. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Az infláció jó, mandiner is megírta:

[link]

Nem tudom mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki ezt még beszopja.

2023. febr. 24. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
@3 oooo hat igy mar en is orommel fizetem a rekordmagas arakat, hiszen az infacio az lyoooo!!!!44!4 Kulonben is Hong Kongban meg mindig magasabb az alma ara mint nalunk, szoval hajra iflancioo!!44
2023. febr. 24. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Az meg van hogy, Orbán,Gyurcsány kisz titkár volt.Nekem az elméletem hogy, alapbol orosz kémek igy miért is csinálnák azt mint a többi ország.Elvégre ök csak utasitásokat kapnak amiket végre hajtanak nincs saját gondulatuk se.Putyin is jó példa erre ö kém volt most jól be is éget mer 1 éve bohockodik ukrajnába.Nem gondolkodik csak végre hajt.
2023. febr. 24. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

#5 Ha már ilyen okos vagy, akkor az miért nincsen meg neked, hogy Orbán és gyurcsány nem egyformán voltak kisz titkárok? Orbán a középiskolai diák képviselet vezetője volt 18 évesen, gyurcsányod meg felnőttként dolgozott fizetésért az országos KISZ vezetőjeként.

Pont olyan baromságot írtál le, mintha azt hinnéd, hogy a városi gimi diák önkormányzatának vezetője pont ugyanolyan, mintha valaki a Fidelitas elnöke.

2023. febr. 24. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
Tesék kérdezö jön a 6 fideszes troll azt is mondanám a kérdezönek hogy, a rezsimekbe fizetet komentelő seregeket szokot fentartani ezzel is hamis infokat terjesztve meg öszezavarni mindenkit.Én tényeket közöltem bárki utána nézhet ki hol vol tag és mikor a történelem meg marad.Föleg a mostani internetes világba.
2023. febr. 24. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
#7 Pompás. Akkor te miért nem tetted meg? Ebben az internetes világban?
2023. febr. 24. 22:42
 9/10 NTBS ***** válasza:

Ha adunk fegyvert, alacsonyabb lesz az infláció. Ez nekem új.

Talán a kárpátaljai magyarok miatt nem vagyunk ukrán barátok.

2023. febr. 26. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi magyarok megtanultuk, hogy nem lehetünk egy nemzetiség ellen sem, mert azért jobban elítélnek, ha valamelyik nemzet ellen vagyunk, mint ha csak egyszerüen bizniszelgetnénk és barátkoznánk a nemzetekkel.

Barátokat szerezni sokkal kifizetődőbb, mint ellenségeket szerezni. Hülyeségeikért megfedni azokat, akikkel egy közösségben vagyunk pedig kötelességünk, mert így el lehet mondani, hogy mi figyelmeztettünk titeket, de nem hallgattatok ránk.

2023. febr. 27. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!