Egyertelmuen fideszes, Orban unokaoccse, Tarlos alatt dolgozott, Karacsony felkeresere nemet mondott.
Van meg kerdes?
Másik kérdès, hogy szavazzak-e rá? Karàcsonyt nem tartom alkalmasnak, olyan döntèseket hozott amik a vàrost csak rontották. Vitèzy sokkal ràtermettebbnek tűnik. Van egy elkèpzelèse/víziòja a vàros fejlesztésère. Közlekedèst is rendbe tenné ès tudja, hogy merre van Csepel.
De nem szeretnék fideszre szavazni.
4: nem mestercsel, átlátszó csel.
Majd az utolsó pillanatban Alexandrát visszaléptetik Vitézy javára.
Én jelenleg ellenzéki vagyok.
Én is ebben a dilemmában voltam, megnéztem mindkettő jelölt interjúit, ami eddig készült és engem Vitézy győzött meg.
Karácsony pedig összefogott a DK-val és annak a jelöltje lett, ez vett rá arra, hogy Gergelyre ne szavazzak semmiképp.
Remélem sikerül Dávidnak megvalósítani, amit szeretne. Az elején én is fideszesnek hittem, de a videóit nézve, illetve az utcán fórumon beszélgetve vele rájöttem ez a srác kell Budapest élére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!