Mit szóltok Magyar Péter európai képviselő jelöltjeihez? Köröket vernek színvonalban a Deutch Tamás vezette pedofideszre
Egyértelmű. Szimpatikusak.
A Fidesz jelöltjei mennyit dolgoztak életükben nemhogy a versenypiacon, hanem egyáltalán bárhol? Tompika például egy percet sem.
Egy EU parlamenti képviselőnek nem szimpatikusnak kell lenni, hanem az európai politikához értő profinak, aki ismeri az EU sok-sok területét, a kis- és nagykapukat, a trükköket. Kapcsolati tőkével kell rendelkeznie, és azt jól kell tudni hasznosítania, ...
15: az a Fidesznek hatalmas nagy van, ugye?
Pláne mióta kivágták őket a Néppártból...
Rosszul olvastál valamit. A FIDESZ-ről egy szót sem ejtettem. Csak arról írtam, hogy egy európai képviselőnek profinak kell lenni.
Ez a szörnyű. Mindig kell imádni valakit.
Akit éppen imádunk, az pedig ki akar szolgálni bennünket, és jó populistaként szimpatikus európai parlamenti képviselőjelölteket keres, és nem odavalókat.
Teljesen mindegy ki mit gondol MP személyéről, azzal nehéz vitatkozni, hogy a jelöltjei szinte mindegyik ellenzéki meg fideszes jelöltnél kompetensebbek.
Azért én ezek után elgondolkoznék a kék (DK) meg sima fideszesek helyében, hogy MP tényleg rosszat szeretne? Nyugodtan lehet a személyét támadni, de ő rajta tényleg érződik, hogy egy jobb Magyarországért dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!