Kire szavazzak június 9-én?
Na már most én budapesti, rózsadombi elit, meleg srac vagyok. Nem szeretem a kormányt, de a DK-t sem. A polgink Örsi Gergely nagyon jófej, rá mindenképpen szavazok, mint polgármester.
Főpolgarmester: Karácsony Gergely, egyértelműen.
Amiben bizonytakan vagyok az az EP. Én régebben a Momentumot tamogattam, de igazándiból mar nem sok midnent csinálnak. De szeretném, hogy bekerüljenek az EP-be.
Ott van Magyar Péter is. Akkor most Magyar Péterre vagy a Momentumra szavazzak? Úgy vagyok, hogy a Fideszt nem most kell legyőzni. Emiatt lehet jobb lenne, ha csak 2 év múlva szavaznék rá.
Szerintetek?? (30/F/Uni)
#28!
Ami nyilvánosságra került az alapján megállapítható, hogy K+F projectre kapták a pénzt, de nem volt benne semmi innováció. Tehát van ügy, de tudjuk, hogy a K+F pályázatok 80%-a ilyen.
Ami igazán problémás ebben az ügyben, hogy Cseh Kati és a Momentum éveken át azt hazudtam, hogy az EU-s pénzekhez csak a Fideszen át lehet hozzájutni. Miközben kapott 4 milliárdot.
Egy normális világban egy ilyen lebukás után a saját szavazói küldik el a fenébe.
31: "Cseh Kati és a Momentum éveken át azt hazudtam, hogy az EU-s pénzekhez csak a Fideszen át lehet hozzájutni" - ilyet nem mondott.
kapott 4 milliárdot, összeadták az összes pénzt, amit abban az ipari parkban kaptak a cégek.
#32!
Mert semmi közük nem volt egymáshoz, ugye? :)
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy folyamatosan azt hazudta, hogy nem lehet pályázati pénzekhez hozzájutni, miközben ő és a kari is kaptak. Tehát nem csak tévesen feltételezett valamit, hanem nagyon jól tudta, hogy átveri a választóit ezzel a hazugsággal.
Az, hogy az EP-be mondjuk a Tisza miatt nem jut be az LMP, még a 26-os "erejüket" nem befolyásolja, hiszen vannak parlamenti képviselőik is, ami sokkal többet nyom a latban.
És azért azt ne higyjük, hogy a kormányváltás a kispártok létén múlik!
#37 készült magyarország kormánya megbízásából.
De a kormányváltàs a kis pártokon ès Gyurcsányon múlik.
38: soha, egyetlen egyszer sem sszavaztam a fideszre.
ennek ellenére vallom, hogy a ksi pártok megszűnése nem eredményezi automatikusan a fiedsz bukását.
Továbbá nincs olyan ep-eredmény, mely "kiütné" a kispártokat. Az mszp, a párbeszéd, az lmp képviselői ettől függetlenül ott fognak ülni a parlamentben, az önkormányzatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!