Milyen eredményre számítotk a főpolgármester-választáson?
Ha nincs visszalépés:
Karácsony: 36%
Vitézy: 32%
Szentkirályi: 26%
Brenner: 5%
Gundter+ egyéb: 1%
Van visszalépés (Szentkirályi)
Karácsony: 46%
Vitézy: 48%
Brenner+Grundtner+Egyéb: 6%
"Ráadásul a Hídpénz botrány egyre fokozódik"
Amihez nem hogy Karácsonynak, de még az éppíttető A-Híd-nak sincs semmi köze. Az A-Híd bízott meg reklámokkal egy irodát, és annak az irodának valami ügyvédje vett le pénzt a számláról. Még az A-Híd is kijelentette már, hogy nem gyanúsítják őket semmivel, csupán számlákat szolgáltattak a hatóságoknak. Karácsonynak meg aztán végképp semmi köze az egészhez. Ilyen távoli ügyet nehéz lesz ráhúzni, nem is igazán próbálkozik vele a propaganda. Annak idején a Városháza ügyet sokkal erőteljesebben nyomták, aztán abból se lett végül semmi.
Budapest alapvetően ellenzéki, Karácsony pedig általánosságban népszerű a fővárosban. Az ellenzéki térfélen éppen átrendeződések vannak, ezért esett a támogatottsága az utóbbi időben, de nagy zuhanása nem volt, és nem is úgy néz ki, hogy a közeljövőben bármilyen komolyabb botránya lenne, vagy hibázhatna valami nagyot. Szerintem sem lesz meg mégegyszer az 50%-a, de szinte biztos vagyok a sima győzelmében.
"3) hogyhogy ilyen optimista vagy?"
Realista vagyok. legutóbb is így söpörte be budapestet ráadásul úgy hogy a relatív erős tahós ellen lépett fel.
Budapestnek elege van a fideszes megszorításokból, konkrétan nem nagyon találkozom olyan emberrel aki ne azt mondaná Karácsonyra szavaz.
A fidesz pusztított már eleget, nem kérünk belőle.
Vitézy (LMP): 41%
Karácsony Gergely (DK): 32%
Szentkirályi Alexandra (FIDESZ): 18%
Egyéb: 9 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!