Milyen eredményre számítotk a főpolgármester-választáson?
Figyelt kérdés
Ha nincs visszalépés:
Karácsony: 36%
Vitézy: 32%
Szentkirályi: 26%
Brenner: 5%
Gundter+ egyéb: 1%
Van visszalépés (Szentkirályi)
Karácsony: 46%
Vitézy: 48%
Brenner+Grundtner+Egyéb: 6%
ápr. 16. 22:37
1/28 A kérdező kommentje:
Ezt persze ugy irom, hogy ellenzeki, Karacsony fan vagyok.
ápr. 16. 22:37
2/28 anonim válasza:
Szerintem Karácsony megnyeri, ha kevéssel is
3/28 anonim válasza:
Egyedül elviszi Karácsony a szavazatok 50% át mint legutóbb. Az kérdéses lesz a 2 fideszes jelölt közt mennyi oszlik el meg a fidesz leányvállalata a mihasznák és az alig támogatott Brenner közt.
4/28 A kérdező kommentje:
3) hogyhogy ilyen optimista vagy? Szerintem sokkal szorosabb lesz a küzdelem.
ápr. 16. 22:56
5/28 anonim válasza:
3: ezt semmilyen kutatás nem támasztja alá. Ráadásul a Hídpénz botrány egyre fokozódik.
6/28 anonim válasza:
Vitézy fog nyerni remélhetőleg.
Ha karácsony nyer akkor remélem csak úgy nyer hogy kb semmi hatalma ne legyen a gyűléseken, így meg tudja állítani Vitézy őt hogy baromságokat csináljon.
7/28 anonim válasza:
Karácsonyfa Gergely elsöprő győzelmére.
8/28 anonim válasza:
Van egy ilyen ellenzékváltó hangulat, meg Magyar Péter felemelkedés,ami kicsit megbolygathatja az önkormányzati választásokat is. A Vitézy sok szempontból hasonló jelenség a Magyar Péterhez,mivel szintén a NER-ből jön, szintén kritikákat fogalmaz meg vele szemben, ugyanakkor bizonyos dolgokban egyetért velük. Nem tudom, hogy mi az oka ennek,de valamiért ezt a hangulatot látom fokozódni egyre inkább. A Magyar Péter fanok, akikkel beszéltem többségében Vitézyre szavaznak, szóval lehetnek még meglepetések. Szentkirályi amúgy sztem nem fog visszalépni. Én őszintén még nem döntöttem el, hogy kire fogok szavazni.
9/28 anonim válasza:
Ezt miből számoltad ki? Matematikus vagy talán?
10/28 A kérdező kommentje:
Én is szeretem Magyar Pétert, de nem fogok Vitézyre szavazni.
ápr. 16. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!