Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyi év után szomorú vagy...

Ennyi év után szomorú vagy vicces az első Fidesz reklám?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=6lxACdpb9u0

Szerintem szomorú.

ápr. 15. 23:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ápr. 16. 13:50
 12/17 BécsiFehér ***** válasza:

Az más. Ha feltöltök a Facebook-ra egy saját szerkesztésű videót, amihez aláfestő zeneként felhasználok egy szerzői jogvédelem alatt álló zenét, akkor a Facebook automatikusan észleli ezt, figyelmeztet rá, és részlegesen elnémíthatja a zenét. Ha megszerzem a kiadói engedélyeket, és benyújtom, akkor minden oké, vagy látatlanban nyilatkozok a FB-nak, hogy van engedélyem rá. Ilyenkor békén szokott hagyni, de hosszútávon bizonytalan, hogy a kiadó nem köt-e bele, és nem tiltatja-e le?

Amire én gondoltam, az az, amikor a 90-es választásokra használták fel a számot tv-reklámokban. Ott valószínűnek tartom, hogy megkeresték a Roxette kiadóját a felhasználás joga miatt, legalább is a dal szerzője nem háborgott emiatt, amikor megkérdezték, hogy tud-e a dologról? (Nem nagyon érdekelte, ahogy láttam.)

ápr. 16. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 a fidesz? Mindig mindent lopott, masolt szivbaj nélkül, a 90-es években mások is. Ott volt például a supra hits
ápr. 16. 14:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó színészi játék, hang/vágás és pocsék CGI. Nekem ez most egy NEM!
ápr. 17. 14:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként mit mondott Orbán? Nem értem.
ápr. 17. 22:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindegy. Hazudott.
ápr. 18. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Fidesz 2014ig volt vállalható, 2002-ig kifejezetten jó pàrt volt.

2014 után el eltorzult,vègtelenül korrupt, gyűlöletet/feszültsèget keltõ és orszàgot leépítõ párt lett.

Ès sajna mindig van lejjebb... pl 2018-ben mèg nem volt megafon. 2014-ben pedig nem kamuztàk azt a legfőbb ellenfelükrõl hogy Terry Blackkel cuccol.

ápr. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!