Ennyi év után szomorú vagy vicces az első Fidesz reklám?
ápr. 15. 23:19
A kérdező szavazást indított:
Szomorú
Vicces
Is-is
14 szavazat
3/17 anonim válasza:
vicces vagy szomorú, hogy EU-s összehasonlításban az utolsók vagyunk mindenben? attól függ
4/17 anonim válasza:
A zene jó választás, Roxette - Listen To Your Heart , akkor még meg sem születtem,de imádom ezt a számot, tizenévesen agyonhallgattam , évek teltek el, mire tudatosult bennem,hogy ezt használták a fideszesek is a kampányukban. RIP Marie Fredriksson.
6/17 anonim válasza:
Atyaég... bár ne láttam volna. Mindegyiknek az apja mehetett volna inkább a kertbe fát metszeni az anyjuk megtöcskölése helyett.
8/17 BécsiFehér válasza:
#5: "kár hogy lopták a zenét is"
Kértek engedélyt a használatára a kiadótól.
9/17 anonim válasza:
#8 a Roxette-től ugyan nem. Volt is botrány belőle anno.
10/17 BécsiFehér válasza:
Emlékszem egy tv interjúra a Roxettel, ahol a riporter megkérdezte, hogy tudják-e, hogy egy magyarországi párt az ő zenéjüket használta. A Roxette férfitagja nyugisan válaszolta, hogy igen, a kiadó említette nekik. Nekem nem úgy tűnt, mintha jogtalanságról beszélne, de lehet, hogy addigra már rendezte a Fidesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!