Csak biztos bejutó pártra szavazok, nem akarom hogy elvesszen a szavaztom.
A bejutás közeli pártokra még leszavazok, hátha bekerülnek.
Az 1-2%-os pártokra is leszavazok, mert számomra fontos amit képviselnek.
19 szavazat
1/10 anonim válasza:
Senkiresem szavazok és ugyanez lesz az eredmény!
ápr. 15. 11:08
2/10 anonim válasza:
Kizárólag a Mi Hazánkra szavazok mint minden magyar ember.
ápr. 15. 11:10
3/10 anonim válasza:
2, és, ha megint olyan "választási eredmény" jönne ki, hogy egy 10%-os párt lenne a Mi Hazánk, akkor a maradék 90% nem magyar emberré lenne nyilvánitva a saját hazájában?
ápr. 15. 11:14
4/10 anonim válasza:
Igen, en szavazok a Momentumra. Szamomra egy jo irany, amit kepviselnek az EU-ban, szimpatikusak, es nekem Donat Anna es Cseh Katalin benne van mindjuk a top 5 favorit magyar politikusban.
ápr. 15. 11:14
5/10 anonim válasza:
Momentum halott szavazat
ápr. 15. 11:25
6/10 anonim válasza:
Én a nagy frakciókat nézem, ott egyedül a liberális Renew Europe,amelyikkel azonosulni tudok, ezért a Momentumra szavazok,mivel ők az egyetlenek,akik oda ülnének be, ha bejutnak bejutnak, ha nem nem, másra nem szavaznék amúgy sem.
ápr. 15. 11:26
7/10 anonim válasza:
Én csak olyan pártra szavazok, amelyik egy ilyen tisztán listás szavazáson hajlandó megmérettetni magát, hogy önállóan mekkora a támogatottsága.
Így a Fidesz, a Kdnp, a DK, az MSZP és a Párbeszéd eleve kiesik.
Nálam a többiek a Mi Hazánk kivételével - nem tagadom, az ő ideológiájuk taszít - mind versenyben vannak. Az nem számít, hogy hány százalékon mérik őket.
ápr. 15. 11:29
8/10 anonim válasza:
Még el se kezdődött a kampány, a mostani közvélemény kutatások értelemszerűen nem valós adatokat mutatnak. Mondjuk az európai közvéleménykutatás nem is ezt az eredményt hozta ki, szerintük az MKKP, a Momentum, az MMM és a Második Reformkor is bejuttat egy képviselőt.
A kérdésre válaszolva egyébként nem ezt fogom nézni, hanem azt, hogy melyik párt szimpatikus.
ápr. 15. 11:43
9/10 anonim válasza:
Június 8.-án leszek 18. 9.-én lesznek a választasok. Az első szavazatom nem lesz kamu, arra a partra szavazok amelyik szimpatikus, nem érdekel hogy hány százalék.
ápr. 17. 17:36
10/10 anonim válasza:
Igy van! Peternek jelenleg programja simcs, csak o nem fidesz, nem ellenzek. Nekem ez keves baloldalikent
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!