Ha eltekintünk attól, hogy Dobrev Klára kinek a férje, szerintetek is jó politikus?
Sajnálom, mikor Dobrevről,Dónáthról, meg Cseh Katalinról is lealacsonyítóan írnak, pedig szerintem mindhárman nagyon jó szónokok.
Dobrevnek meg sok évnyi tapasztalata van, van egy konkrét programja, megnevezett emberei. Valahogy a magyar mégis inkább egy semlegesebb messiásra vár? De miért? Én baloldaliként annak örülnék igazán, ha baloldalról sikerülne megdöbteni ezt a rendszert. Nem a Fidesz emberein keresztül. Plusz elítélem ezeket az álfüggetlen politikusokat is, mint Vitézyt.
Szerintem ugyanolyan populista, mint 0rbán.
Sok mindent el lehet mondani erről a házaspárról, de szvsz ők a kevés politikusok egyikei, akik nem a megélhetésért politizálnak. Gyurcsány, már a minisztersége előtt is milliárdos volt, nem gondolom, hogy ne futná nekik kenyérre, ha kilépnének a politikából.
Van, amiben egyet is értek velük, mondjuk az Európai Egyesült Államok eszméje, szerintem egy kétségtelenül muszály lépés lesz a kontinensnek, ha túl akarjuk élni a jövő problémáit, egyre jobban látszik a saját példánkon, hogy egyedül nem megy.
Viszont, attól, hogy elmondanak fél igazságokat, vagy azokat a dolgokat, amiket politikusok nélkül is tudok, nem változik semmi.
Látszik, hogy nem a médiapolitizálás fogja megváltoztatni ezt az országot és, hogy ezt nem értik, vagy nem akarják megérteni, azzal nem tudok mit kezdeni. Nem lesznek szimpatikusabbak, attól, hogy minden héten beülnek valamelyik atv-s műsor kényelmes karosszékébe vagy egy youtube-os podcastba és elmondják ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!