Ha a baloldali médiumok ennyire támadják Magyar Pétert, az azt jelenti jó irányba halad?
Nekem szimpatikus,hogy nem egyből Ctrl_C+CTRL_V másolja a nyugati narratívát, hanem vannak önálló gondolatai is, mer is mást gondolni.
Elismeri,hogy Ukrajnának is van felelőssége a jelenleg kitört háborúban.
Talán, mégis igaz lehet,hogy új Fideszt akar, ami mentes Lölötől és a hasonlóktól.De, meghagyná azt, ami a Fideszben jó.
Márpedig ez a fajta kritikus gondolkodás, ami miatt a cikkben támadják, véleményem szerint nagyon pozitív.
Igyekeztem minél tovább elkerülni ezt a Magyar Péter témát. Nem igazán foglalkoztam vele. De látva azt, hogy az Origó milyen mértékben támadja mindent elkövetve , hogy lejárassák elgondolkodtam: Vajon miért?
Múlt vasárnap rá kényszerültem az anyósomnál, hogy bal oldali hírcsatornából is tájékozódjak. Egy mondata volt Magyar Péternek, ami teljes mértékben hitelesnek állította be számomra. Ez a Gyurcsány-Orbán lassan 2 évtizedes szavazókra gyakorolt összhatásáról szólt.
Az Origó olyan erővel támadja Magyar Pétert, hogy az már-már példanélküli. Tehát valós fenyegetésnek tartják. Mert ez a taktika eddig bevált. Csakhogy a bal oldal is támadja Magyar Pétert. Ez szintén példanélküli.
Én személy szerint régóta azt látom, hogy nincsen valós jobb és baloldal. Van egy politikai elit akik a kamerák előtt egymásnak esnek, de a színfalak mögött együtt beszélik át a színdarabot. Ez a politikai színjátszókőr. Magyar pedig megtalálta a szerepét: Messiás.
Zseniális. Megjósolták eljövetelét. Jó, igaz, hogy asszonyverő hírében áll, de ez alapján nem lehet ítéletet mondani felette. Aki beletenyerelt egy kemény kapcsolatba, annál fennáll a lehetőség, hogy eljárhat a keze. Ez nem szép dolog, elítélendő. Én is leb@sztam anno a házasságomban az asszonynak egy hatalmas sallert. A tehetetlenség és kiszolgáltatottság az embert ráveszi olyan cselekedetekre, melyeket percek múlva már megbán. Nem is fogom védeni a Magyart, aki leb@szott egyet az asszonynak, ahogyan magamat sem védem. Ez elítélendő. Az asszonyverés elítélendő. Ám a megbánása egy ilyen cselekedetnek nemes.
De ez magánügy kellene, hogy legyen. Én megbántam a cselekedetemet, és békés úton elváltam a családomtól, hogy a jövőben ez ne forduljon elő. Lemondtam mindenről és becsületesen fizetem a gyerektartást és amikor lehetőségem van rá minőségi időt töltök a gyermekeimmel, az exnejemet pedig nem is kérdezem magánügyeiről.
Én jelenlegi információm alapján Magyarról azt mondanám, hogy egész jó irányt lőtt be. A reakciók emellett tanúskodnak. Én nem egy MZP2-őt látok benne, nem is egy Gyurcsány2-őt. Sőt, látok a Magyar számára bőségesen lehetőségeket az elkövetkezendő évekre, akár még koalíciós lehetőséget is.
Egy kérdés maradt számomra: Ő valóban a messiás, akit várunk vagy csak egy ember, aki bátran beleáll a szerepébe?
Kitudja, talán az a Messiás, aki felismeri az üres szerepkőrt és bátran beleáll a szerepébe.
Kiváncsian várom a produkciót, lehet még szavazok is rá. Mindenesetre az Origó feltűnően jó reklámot csinált neki.
"Ha valakit mindenki utál, nyilván azt jelenti, hogy ő a jó."
hmmmm 🤔 azt ugye tudod hogy orbánt is mindenki utálja? rájössz magadtól mekkora baromságot írtál vagy segítsünk? 🥴
"Ez a Gyurcsány-Orbán lassan 2 évtizedes szavazókra gyakorolt összhatásáról szól"
ez azért nem egy nagy felfedezés.
"Van egy politikai elit akik a kamerák előtt egymásnak esnek, de a színfalak mögött együtt beszélik át a színdarabot"
és ennek az elitnek megvannak az eszközei és szándéka hogy bármi rájuk veszélyes kihívót elseperjenek.
magyarpéter olyan lesz mint egy besült tűzijáték: meggyújtod, várod a kilövést aztán csak ott van.
"Mindenki utálja, tehát jó az irány."
Orbánt is mindenki utálja te észlény. Akkor jó irányba haladunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!