Szerintetek Magyar Péter is elindul a főpolgármester-választáson?
Figyelt kérdés
Párom eléggé összeesküvés hívő. Szerinte a Fidesz a hivatalos mérések alapján elindítja Magyar Pétert is, hogy aztán az ellenzék majd Karácsony, Vitézy, MP között választhasson.
Szandika meg szépen behúzza a választást. Szerintetek?
Vagy ez túlságosan elvetemült ötlet?
2024. ápr. 13. 20:41
1/14 anonim válasza:
Ez a lány Budapesten nem lesz tényező. A Fidesz részéről ez egy óriási baklövés volt. Én Kocsis Mátéra tippeltem volna.
Egyébként meg Vitézyt sokan nem tekintik veszélyes ellenfélnek, de rengetegen szimpatizálnak vele, szerintem neki van esélye.
2/14 A kérdező kommentje:
Mármint hogy fideszesek inkább Vitezyr szavaznanak mint Szandikara?
2024. ápr. 13. 20:51
3/14 anonim válasza:
Mivel Magyar a Tisza-párt listavezetője, nehezen fog elindulni a főpolgármester-választáson is.
4/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a Karácsonytól elpártolók mind Vitézyvel szimpatizálnak. Ha a Fidesz azt akarja, hogy le legyen váltva Karácsony, akkor vissza kell léptetni Szandit, hogy a fideszes voksok is Vitézyre menjenek.
5/14 anonim válasza:
Elmondta már egy párszor. Összetett mondatokat kellene megtanulni értelmezni, és figyelni arra, amit mond.
6/14 A kérdező kommentje:
5) mit mindott pontosan? Csak az remlik, hogy egyukuket sem tamogatja.
2024. ápr. 13. 21:04
7/14 A kérdező kommentje:
5) ezen en is gondolkodtam, de akkor nem lett volna egyszerubb ot inditani? Vagy senkit?
2024. ápr. 13. 21:04
8/14 A kérdező kommentje:
Masik meg: igazabol a fidesznek lehet nem is olyan rossz, ha Karacsony van. Mert akkor minden sz*rt ra kenhetnek, a varost nem nekik kell rendbe tenniuk
2024. ápr. 13. 21:05
9/14 anonim válasza:
Remélem nem: nincs ő még sok dologra felkészülve.
10/14 anonim válasza:
Nem, ő az európai parlamentbe szeretne kijuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!