Miért került a Momentum ennyire lejtmenetbe?
Figyelt kérdés
Budapestiként egyetemista koromban úgy éreztem, az én érdekeimet a Momentum képviseli leginkább. Többször is rájuk szavaztam.
Mégis, az elmúlt kb 2 évben mimtha nem is léteznének. Hevesen reagálnak a történésekre, felfedeznek pár korrupciós ügyet, de nincs semmi új a nap alatt. Most meg szerintem Magyar Péter sok százalékot el fog venni.
2024. ápr. 13. 17:43
1/6 anonim 

válasza:

Mert életképtelen megélhetési politikusok ők is, mint sok más kis párt.
2/6 anonim 

válasza:

Azért, mert összefogtak a DK-val.
A Jobbis is belerokkant ebbe, pedig 18-ban a második legerősebb párt volt.
Nem minden szavazó tűri az elvtelenséget.
3/6 anonim 

válasza:

Mert ahogy a többi "baloldali" pártnak, nekik sincs más mondanivalójuk azon kívül, hogy a Fidesz szar. Nem látni, miben nyújtanának alternatívát. Azt meg pláne nem, hogy miben lennének mások, mint anyapártjuk, a DK.
4/6 anonim 

válasza:

Donáth karizmája nulla, bármit lefeküdne Orbán Viktor alá aki igába hajtaná.
5/6 anonim 

válasza:

Mondjuk lehet nem ilyenekkel kellene bekerülni a hírekbe, hogy Rom lives matter meg stb 😂
6/6 anonim 

válasza:

Semmi ötlet, semmi elkèpzelès. A legnagyobb problèmàjuk kb az, hogy Alsómocsoládon mièrt nincs gendersemleges wc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!