A Mi Hazànk miért akarja kivezetni az 5 ft-ost?
Figyelt kérdés
ápr. 13. 11:02
1/12 anonim válasza:
Mert csavar alátét bizniszük van, s manapság az emberek csak kifúrják az 5 forintost, ahelyett, hogy 15 forintért megvennék.
5/12 anonim válasza:
Én is hiányolom a forrást, mert semmi ilyenről nem hallottam
7/12 anonim válasza:
Novák Előd az Országgyűlésben nyújtotta be a kérdését, ott olvasható, hogy mivel indokolja az 5 Ft-os érme kivezetését: [link]
8/12 anonim válasza:
#6 A cikket én is olvastam, de abban csak az szerepel, hogy a képviselő egy kérdést tett fel Matolcsynak. Most elolvastam mégegyszer, de nem találom benne a Mi Hazánk véleményét a kérdésről, sem olyan állítást, ami alapján a Mi Hazánk ki akarná vezetni az 5 forintosokat. Megtennéd nekem, hogy idézed azt a részt, ahol a Mi Hazánk foglal állást az 5 forintosokat érintően? Köszönöm, #5-ös voltam
9/12 anonim válasza:
az 1 és 2 ft-os is azért lett kivezetve mert egy darab 1 forintos előállítási költsége 3 ft volt, azt hiszem így volt bár ez már nagyon régi történet. szerintem a 10, 20, 50 ft-ost is lehetne hanyagolni.
10/12 anonim válasza:
Orosz érdek, Putyin parancsolta nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!