Miért nincs igény szociáldemokráciára Magyarországon?
Azért, mert a szociáldemokrácia megbukott.Ahol tartósan ilyen volt vagy van pl:Svédország, hatalmas problémákat okozott a migrációval.
Egyébként, a Fidesz is csinál osztogatást.Ilyen ház felújító program, olyan CSOK, napelem támogatás....stb
Az emberekben mély nyomott hagyott
1;Maga a szocializmus(a 90 évek előtti!)
2;A Gyurcsány korszak
Én szerintem még nem is arról van szó ,hogy nincs igény ,hanem az ,hogy az emberek félnek a Szociáldemokrata képviselőitől ,mint ugye Gyurcsány.
Pártok közül Mszp stb.
Igény lenne ,csak senki nem meri megválasztani a képviselőit ,mert megbízhatatlannak tartják őket.
2#
Hát, szerintem meg nincs igény.
Részben azért, amit írsz.A lakhatást érintő "szociális intézkedések", mint pl:fészekrakó program is hatalmas csődöt mondtak, meg nagyon sokan megszenvedték, ahova a "fiókák" beköltöztek.Ingatlan értéktelenedés, romló közbiztonság, szemét, züllő környék...stb
Én nem örülnék neki, ha a mostani környékemen, ahol amiért sok milliót fizettem egy ingatlanért, plusz a környék miatti felárat, az állam/önkormányzat bérlakásokat húzna fel vagy venne és "rászorulókat" költöztetne be.
A DK neoliberális inkább, mint szocdem
De a Fidesz a gazdagoknak osztogat, nem a szegényeknek
Az nem szociáldemokrácia, hogy a szavazóidnak adsz ingyenpénzt.
Egy szociáldemokrata kormány a társadalom egészét támogatja ilyen-olyan módon.
A fidesz csak a gazdagokat és a gyerekgyártókat segélyezi.
A többiek meg fizessenek adót és tartsák el őket meg a híveiket.
Amit a 2024-es Magyarországon "szociáldemokrácia" fedőnéven próbál meg lenyomni az emberek torkán néhány szélhámos, az minden, csak nem az!
Akik manapság teszik-veszik magukat, ill. próbálkoznak, azok gyűlöletkampányra építik a stratégiájukat, - lényegében ennyi a "programjuk"! -Eszköztelenül megkaparintani a hatalmat és alárúgni mindenkinek, akinek ez nem tetszik! Ennyi és nem több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!