Virágvasárnap tényleg erre van igény?
Mefafonosok megint isomítják a híveket, hogy M.P. mennyire erkölcstelen, a fidesz nagyon “inteligens” tábora ott sivít..
Egyik komment az volt: “Látom félnek... Úgy tűnik valóban ütősek azok a bizonyítékok”
Elég érdekes, hogy a nehéztüzérség szinte csak vele foglalkozik
Azért támadják Magyar Pétert, mert kezd veszélyes lenni.
Orbánékat valószínűleg megdöbbentette, hogy március 15-én milyen tömeg hallgatta őt.
Ezért most az égvilágon mindent rá fognak kenni. És nemhogy virágvasárnap, de húsvétvasárnap is fröcsögni fognak rajta.
A jó keresztény erkölcs nevében. Annyira keresztények ők, mint egy pedofil, gyerekmolesztáló pap. Az istenük nem a keresztény Isten, hanem valaki más: Orbán Viktor. A Szentháromság számukra az Orbán-Kövér-Rogán trió.
11:37
Nem tett ilyet, akkor igen, ha most a Momentumnâl lenne…, de saját pártot csinál
2. Szili Katka az mi a te szemedben?
#2 vagyok.
Semmi köze a Fideszhez. Rég nincs benne a politikában.
12:19
Nekem inkább a MSZP Sz. Kata aki eszembe jut erről aki átogazolt a szüllyedő komcsi pártból a feltörekvő komcsiba
Ennyire fáj nektek, hogy valaki még a szakadék szélén észrevette, lelkiismeretét?
Ismered Regina Millset az Egyszer volt, hol nem volt sorozatból?
Mindegy. Márc. 15 miért szólt már megint a máltról?
Ez a nép már erre van rákattanve. "Virágvasárnap"...? Vajmi kevesen vannak már, akik tudják, mi is ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!