4/15 anonim válasza:
Pénzt!
Elvesztette az eddigi jól fizető pozícióit és most kellene neki másik, ahol szintén nem kell sokat tennie de jól megfizetik érte, hogy ott van.
Az EP-ben ellenzéki képviselőként lenni az neki tökéletesen megfelelne.
5/15 anonim válasza:
Politikai karriert, pénzt, hatalmat... mindig is ezt akarta, csak hát a Fideszben nem sikerült, aztán ugrott az asszony és a milliós állami fizetése is...
Egy ilyen önimádó, nárcisztikus, csörtető ember mi mást akarna??
6/15 anonim válasza:
Engem például nem érdekel mit akar. Ha szivatja, megbuktatja kormányt az nekem pont elég. Orbánék annyira aljasok gonoszak, hogy elfogadhatalan hogy "irányítsák" az országot. A világháboruban sem számított volna, hogy ki, mi, vagy miért buktatja meg Adolf Hitlert.
7/15 anonim válasza:
Bírom ezeket a rosszmájú megjegyzéseket (4-5. válasz).
Mert ugye Orbánt csak a hazaszeretet fűti. A hatvanpusztai birtoka is csak véletlenül lett neki. Na meg róla a szerénység sugárzik, igaz?
8/15 anonim válasza:
De az se baj, ha megnézitek amit a kérdező linkelt. Bár én nem vagyok mi hazánkos, de azért vannak benne érdekességek.....
9/15 anonim válasza:
Én sem vagyok mihazánkos, de ne felejtsük el, hogy a Völner, Schadl ügyet is ők kezdték el felgöngyölíteni.
10/15 anonim válasza:
A Bene Gesserit tevékenysége állhat mögötte szerintem, nem az akit a Mi Hazánk hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!