Kiben merült fel hogy Magyar Péter össze játszik Gyurcsány Ferencel és ők kényszerítették Novák Katalint hogy adjon kegyelmet K Endrének és valójában a fidesznek a egészhez semmi köze és bontrányért a Gyurcsány a felelős?
Úgy látom egyedül vagyok ezzel, de tudom a helyes választ:
Benned.
Orbán és A bukás:
Magyar egy támogatott személy, ha nem így lenne, már rég kicsinálták volna és eltüntették volna (lásd Jakab Péter). Beleszületett a magas politikába (Mádl Ferenc közeli rokona, nagypapája Legfelsőbb Biróság bírája volt).
Értékelhető baloldal nincsen. Fidesz is egyre inkább mindenki számára látványosan fosztogatja az országot (mondom ezt én, akinek régebben jobbra hutott a szive) Ha megnézed nőket csak játékszernek használják a felsőbb politikában. Lásd Novák, lásd Varga, lást Szentkirályi. Feláldozhatónak tartják őket. Mondjuk az igaz, h egy nő sokkal több megaláztatást el bír viselni. Novák útban volt és a Fidesz maga golyózta ki, senki más.
Ugye azt nem hiszi senki, h a rengeteg minden mellett majd Novák leült és átnyálazta ennek a pedofil ugyenek az iratait és önhatalmulag ugy döntött, h persze kegyelem. Ugye ezt nem hiszi el senki? Kormányzati részről azt az utasitást kapta, alá kell írni.
Orbán nem fiatal már. 40 és alatti felnöttekkel már nem találja a hangot. az emberek kiábrándultak a fidesz nyilvános szabadrablásain és fosztogatásain (legutóbb lásd kasténytörvény. Novák anno azt is elkaszálta. Tizenmilliárdos vagyonokat játszanak magánemberek kezére pusziért. Közben az átlag kisember beledöglik az adókba.) Fidesz is érzi, tudja, kell egy váltás hamarosan. Magyar Pétert ezért dobták be köztudatba és tartják is ott.
Gyurcsány kismiska a felsőbb politikához, egy bájgunár tesitanár nulla hatókörrel. Csak anno jo körökben mozgott. Az a lendület kitartott egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!