Pl. Gulyás Gergely mit tett, amivel kiérdemelte, hogy ellenzékiek a halálát kívánják kommentekben?
Itt tart az ellenzék, hogy legszívesebben legyilkolna mindenkit, aki nem ért velük egyet?
Olvasgattam a toleráns, demokrata, elfogadó, tanult, megvilágosult ellenzéki kommenteket hvg, 444 cikkek alatt.
Gerinc műtét kapcsán, meg utána is látok ilyen kommenteket, amiben a legrosszabbat kívánják neki.
Nem igazán értem, ő végzi a munkáját egy 50%-os támogatottságú pártban/kormányban.
Értem az ellenszenvet, meg, ha esetleg valaki börtönt emleget, oké, el tudom képzelni, hogy lehetne találni 1-2 évre bizonyítékot (de azt is, hogy nem).
De halálát kívánni pont neki? Ő még csak nem is egy Rogán Antal vagy Orbán Viktor. Semmi extrát nem követett el.
annyit tett,hogy fideszes.
a baloldali agyatlanoknak ennyi bőven elég.
félreértés ne essék, mindkét tabornakmegvan ez az agyatlan rétege akik a másik párt tagjait megölnék legszívesebben
Mások halálát kívánó ellenzékiek ilyenek: "róóószak"
Mások halálát kívánó fideszesek ilyenek: "jóóók"
Szóval láttál olyan kommentet, amit talán te írtál, és most ezen sírsz?
Húha hópihe, a konzervatív mélykeresztényi morális fölény példaképére, a vadhajtásokra fel se nézz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!