Hegyvidékiek, kire szavaztok majd?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 11. 20:22
A kérdező szavazást indított:
Dr. farkas Csaba, Momentum
Visi Piroska, HVJ
Kovács Gergely, MKKP
13 szavazat
1/14 anonim válasza:
Kovács Gergely MKKP ,én már szavaztam rá, egyértelmű, eleve ő az aki a legtöbbet tett a kerületért. https://www.youtube.com/watch?v=BrgbpqHJTL8 Érdemes ezt a vitát megnézni, ahol Kovács Gergő felmosta a padlót a másik kettővel. Piroska és Farkas rajzfilm figurának esetleg elmehetnek. Visi Piroska még úgy ahogy képben van, meg néhány dolgot azért ő is csinált, de a másik csávó az rendőr,az annyira nincs képben,hogy olyan utcákat sorol fel,amik nincsenek is a kerületben.
2/14 anonim válasza:
Hogy nem sikerült feltenni az összes indulót?
4/14 anonim válasza:
#2!
Ne légy naív! Ez nem kérdés, csak a szokásos ballib propaganda.
6/14 A kérdező kommentje:
2) Köztük van elővalasztás a Fidesszel szemben.
2024. ápr. 11. 21:05
7/14 anonim válasza:
#6!
Csak nem írtad oda a kérdésedbe, hogy "a ballib előválasztáson".
8/14 anonim válasza:
6. Nem a Fidesszel szemben van az előválasztás, hanem nekik egymással szemben.
9/14 anonim válasza:
7: nem ballib.
A hitoktató, sokgyerkes néni szerintem se nem baloldali, se nem liberális.
Kovács sem baloldali.
De szerintem a Momentum sem.
10/14 anonim válasza:
1: nem mosta fel a padlót és a momentumos egy utcanevet véletlenül rosszul mondott, amire mondhatod, hogy ciki, de azt is, hogy lámpaláz, nyilván ő nem lazult rá a vitára egy kis fűvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!