Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is van úgy ezzel,h Magyar...

Más is van úgy ezzel,h Magyar Péterrel még szimpatizálna is,de az ellentmondást nem tűrő fanjai elveszik a kedvét?

Figyelt kérdés
Nekem Magyar Péter így összességében inkább pozitívra jön ki,de azért vannak fenntartásaim vele szemben, és kicsit fura nekem,h bárki,aki nem ért egyet 100%-ban vele, azt bármilyen felületen nézem,azonnal megjelenik egy tömeg,akik agresszívan letorkolják, lehurrogják, engem is lehurrognak ha kritikát fogalmazok meg, de közéleti szereplőket ,bárkit aki kritikát fogalmaz meg,azt azonnal meglincselik a fanjai. Nekem maga ez a jelenség nem tetszik. Maga Magyar Péter nekem sokkal szimpatikusabb, mint a rajongói. Sztem ezek az agresszív fanok inkább rontani tudnak a helyzetén.
ápr. 9. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Orbán Viktor is ezt csinálja egyébként"

Egyébként nekem meggyőződésem hogy Orbán Viktort pont ez a sárdobálás tette tönkre még az MSZP-SZDSZ idején.

Hiszen az 1998-2002-es Orbán kormány idején OV is mennyivel tisztességesebb volt. Akkor még volt miniszterelnök jelölti vita és jelentős mennyiségű adósságot sikerült visszafizetnie a Fidesznek. Ahhoz képest hogy az MSZP ott lihegett a nyakába olyan dolgokat értek el amit ma már a 2/3-dal sem tudnak (vagy nem akarnak). Viszont akkor egy baloldali médiatúlsúllyal kellett szembenézniük ami szintén keményen tudott mocskolódni, aztán 2002-be le is váltották őket ennek hatására. Szerintem ott volt OV-nak egy ilyen pálfordulása. Teljesen összetört és rájött hogy az embereknek mire is van szüksége valójában és hogy a politika nem a jobbnál jobb intézkedésekről szól hanem a folyamatos sárdobálásról és az ellensegkepekrol. Aztán 2010-ben egy kiégett despotaként került kormányra, tele bosszúvággyal. Akkor voltak az alkotmány módosítások és a média felvásárlása, hogy soha a büdös életbe ne tudják elvenni tőle a hatalmat. Ez vezetett a mai Orbán Viktorhoz aki mostmár mesterfokra vitte azt ami ellen küzdött régen. Érdemes ezzel kapcsolatban meghallgatni ezt a parlamenti felszólalását: [link]

Szerintem OV pályafutása egy nagyon nagy tanulság lehet az embereknek.

Szóval igazat adok! Ez egy ördögi kör! Valós veszély hogy Magyar Péter is erre a sorsra juthat (vagy bárki más), de ettől szerintem még távol vagyunk jelenleg. Ha a Fideszt leváltottuk akkor utána elsősorban az emberek mentalitásán is változtatni kell.

ápr. 9. 11:51
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Szerintem jól teszed, mert ha a Fidesz eltűnik és a politikai közélet megtisztul akkor Vona Gábor pártjának (vagy MZP-nek vagy bárki másnak) sokkal több esélye lesz már egy jogállamban, ahol majd nagyobb teret kapnak és nem ócska lejáratásoknak lesznek az áldozatai.
ápr. 9. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es: ez a videó tényleg meghökkentő, köszönjük szépen! Remélem, minél többen megnézik és felnyílik a szem.
ápr. 11. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocs, nem 10-es, hanem 11-es.
ápr. 11. 09:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos engem is gyakran a legelvakultabb DK-ás fanokra emlékeztetnek. Ők azok, akik ennyire túlérzékenyek, olyanok hogy még egy egészen apró kritikában, vagy egy feltett kérdésben is valami egészen alávaló támadást látnak. Pedig volna azért még mit kérdeznünk Magyar Pétertől, esetleg javaslatokat tenni neki. Legalább akkor látná hogy mi az, amit a benne reménykedő, de azért bizonyos kételyeket megfogalmazók többsége elvárna tőle.
ápr. 11. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!