Más is van úgy ezzel,h Magyar Péterrel még szimpatizálna is,de az ellentmondást nem tűrő fanjai elveszik a kedvét?
"Orbán Viktor is ezt csinálja egyébként"
Egyébként nekem meggyőződésem hogy Orbán Viktort pont ez a sárdobálás tette tönkre még az MSZP-SZDSZ idején.
Hiszen az 1998-2002-es Orbán kormány idején OV is mennyivel tisztességesebb volt. Akkor még volt miniszterelnök jelölti vita és jelentős mennyiségű adósságot sikerült visszafizetnie a Fidesznek. Ahhoz képest hogy az MSZP ott lihegett a nyakába olyan dolgokat értek el amit ma már a 2/3-dal sem tudnak (vagy nem akarnak). Viszont akkor egy baloldali médiatúlsúllyal kellett szembenézniük ami szintén keményen tudott mocskolódni, aztán 2002-be le is váltották őket ennek hatására. Szerintem ott volt OV-nak egy ilyen pálfordulása. Teljesen összetört és rájött hogy az embereknek mire is van szüksége valójában és hogy a politika nem a jobbnál jobb intézkedésekről szól hanem a folyamatos sárdobálásról és az ellensegkepekrol. Aztán 2010-ben egy kiégett despotaként került kormányra, tele bosszúvággyal. Akkor voltak az alkotmány módosítások és a média felvásárlása, hogy soha a büdös életbe ne tudják elvenni tőle a hatalmat. Ez vezetett a mai Orbán Viktorhoz aki mostmár mesterfokra vitte azt ami ellen küzdött régen. Érdemes ezzel kapcsolatban meghallgatni ezt a parlamenti felszólalását: [link]
Szerintem OV pályafutása egy nagyon nagy tanulság lehet az embereknek.
Szóval igazat adok! Ez egy ördögi kör! Valós veszély hogy Magyar Péter is erre a sorsra juthat (vagy bárki más), de ettől szerintem még távol vagyunk jelenleg. Ha a Fideszt leváltottuk akkor utána elsősorban az emberek mentalitásán is változtatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!