"Mondják, hogy ez a meghirdetett jobboldaliság inkább a Fideszre veszélyes, mint a baloldalra. Ez sem biztos, ugyanis a Medián mérése szerint legfeljebb kétszázaléknyit vinne el Magyar a Fidesztől, míg a baloldalon tovább aprózná a pártokat, többen szeletelnék ugyanazt a tortát. Tőlük két-három százalékot is le tud hasítani Magyar Péter, ami nagy érvágás lenne a baloldali törpepártokra nézve.
Mondjuk ki bátran, Magyar Péter a baloldali szimpatizánsok embere."
3# Tudom hogy te birka vagy, de én azzal nem vagyok elfogadó ha valaki arra szavaz, aki kisemmizi a magyar népet. Ez a különbség a nemzeti turbómagyarok között és az értelmes, gondolkodó emberek között.
De nem baj, a propaganda működik az a lényeg.
2024. márc. 20. 10:28
4/11 anonim válasza:
Az én véleményemet elfelejtette megkérdezni a szerző, mert én baloldali szimpatizánsként nem igy gondolom.
2024. márc. 20. 10:32
5/11 anonim válasza:
Annyiból igen, hogy a jelenlegi kalóznál valószínűleg jobb lenne, és mivel az ország pillanatnyilag kő jobboldali, érdemes lenne adni neki egy esélyt.
2024. márc. 20. 10:37
6/11 anonim válasza:
M.Peti a nagypofajú feleségverők "embere"
2024. márc. 20. 10:43
7/11 anonim válasza:
Magyar Péter mindenki embere aki megunta az Orbán Gyurcsány 30 éves váltó rablást
2024. márc. 20. 10:49
8/11 anonim válasza:
6# Látom volt értelme kidobni több milliárdot a propagandára... :D
2024. márc. 20. 10:50
9/11 anonim válasza:
"Medián mérése szerint legfeljebb kétszázaléknyit vinne el Magyar a Fidesztől"
Nekem az már megfelel, hogy a fideszes tábort aprózza. Látharóan rendesen be is vannak ettől tojva.
2024. márc. 20. 10:56
10/11 anonim válasza:
Mivel itt jóval több az aktvív ballib szavazó, mint a konzervatív és egy tegnapi MP vagy Dobrev kérdésre elsöprő MP szavazás érkezett, ezért eléggé nyilvánvaló, hogy Magyar Péter a baloldal új messiása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!