A Mi HAzánk párt elismeri az egyetemleges és egyenlő emberi méltóságot?
Kedves anonim ma 13:26 válaszadó,
El is olvastad, amit írtál?
Ha igen, TE érted is?
Biztosan bennem van a hiba, de én nem értem...:(
Ha nem erőltetnék ennyire ezt a nagy hazafiságot, nem akarnák a gyerekekbe nevelni az ódivatú "szopjunk itthon mert mi magyarok vagyunk" hozzállást. Nem csinálnának ilyen keresztény népnevelő hazafi táborokat. Nem lennének laposföld hívők, vakcina és EU ellenesek. Valamint nem orosz propagandát fújnának pénzért még akár normális párt is lehetne.
Így sajnos eléggé a tipikus, jobb oldali trash kategória, kb mint a fidesz.
"ma 16:46"
Fingod nincs a Mi Hazánk Mozgalomról. Csak a "birka" módon nyomod, amit eléd tolnak.
Olyan szinten el vannak hülyítve az emberek, hogy az már közelít az idiokrációhoz...
Egyszerűen csak magyarként akarunk élmi. Brüsszel, Moszkva, és Washington beleszólása nélkül.
Azt szeretnénk, ha a boltokban nem az lenne nagy betűkkel kiírva:" Magyar Termék!" Ne kelljen kiírni, mert mind magyar...
14 - No, jóember, mielőtt még itt nagyon össze-magyarkodod magad: az 1980-as években itt minden magyar volt!
A villamosok, a sínek, az autóbuszok, a kolbász, a zöldségkonzerv, az öltöny, a borosüveg (benne a borral), a sajt, a lift, a TV, a magnó, a bicikli, a motor, az úthenger, a fütyülős cukor, az ablaküveg, a hajók, a virágok, a traktorok, a zárak és lakatok, a zokni, a forgó-színpad, a kamion, a villany és gáztűzhely, a hangszórók, a lámpaernyő, az injekciós-tű, a tampon, az arcápoló, a kakukkos óra, a fejőgép, a villanykörte, a golyóscsapágy és hadd ne soroljam reggelig!
Aztán jött egy Antall nevű kretén, és mindent amit lehetett elherdált, tönkre tett...
Mára ezekből SEMMI NINCS MAGYAR kézben, és már nem is lesz: nincsenek gyárak, és nincsenek szakemberek!
Lehetnek illúzióitok, csak abból már mindenkinek tele van a hócipője!
Egy rohadt igazi sós kiflit nem képesek a pékségek gyártani, nem tudom milyen lázálmaitok vannak!A világ megváltozott, NATO és EU tagok lettünk (hála Istennek!) és már nem lehet a múltat visszaállítani - és nem is kell! Soha nem szavaznék rátok, mert már elegem van a felelőtlen káosz-gyárosokból! Európa része akarok maradni úgy, hogy a nyelvemet és az identitásomat megőrzöm, de elég volt ezekből a "nemzeti megváltókból"!
"ma 21:53"
Tök egyformák vagyunk pedig. :)
Te egy normális sós kiflit szeretnél, én meg egy magyar paprikát a spanyol helyett.
Nem teljesen egységes az MHM sem, ami nem baj.
Az ipart, azt "cseszhetjük", ahogy írtad. Egy példa ( Mert édesanyám ott dolgozott.): Gödöllő, Ganz Árammérőgyár.
Diákként dolgoztam ott 2-3 hetet 12 Ft-os órabérért... ( Mennyi volt akkoriban a "Balatoni Világos"?
Banyek! teljesen elkalandoztam a múltba. :)
És ebből kiindulva: Hogyan látunk egy országot, államot működni?
Én harcoltam, beverték a fejem ( Többször is.) Mindhiába... Ugyanaz a csűrhe van hatalmon, csak nevet váltottak.
Ateiksta vagyok, de jöhetne már a végitélet...
Ugyan nem hozzám szóltál, de szerintem érdemes rendbe tenni, hogy azok amik itt a '80-as években "magyarok" voltak, az sem volt mind magyar. Vagy ha az volt, akkor amiből összerakták az nem.
És amikor "elherdálták" a magyar ipart, akkor nemigen volt választásunk, mert az az ipar le volt rongyolódva mint a paraszt gatya, és saját tőkénk egy szál sem volt ahhoz, hogy korszerűsítsük és olyasmit gyártsunk amit el is tudunk adni külföldön. A "béketábornak" meg ugyanúgy nem kellettek a vackaink, ahogy nekik sem a miénk.
És azoknak a befektetőknek akik hajlandók voltak idehozni a pénzüket mást nem tudtunk ígérni, mint hogy hasznot termelhetnek és azzal rendelkezhetnek is.
Amikor ezt megtették, akkor jöttek a fijjuk és a mostani kurzus kipiszkálja/ta innen a külföldieket. Van egy csomó nemzethy közszolgáltatónk, gigabankunk, Vodafone-unk, lesz repülőterünk meg ki tudja még hogy mink. Talán még SPAR-unk is.
Aztán amikor majd be kell ruházni, mert minden amortizálódik, akkor megint csak adósságunk lesz és kezdhetjük előlről az egészet. Csak nem biztos hogy azok akiket egyszer már átb.sztak hajlandók még egyszer befektetni.
A rezsicsökkentéses komcsi agyrémnek hála 10 év alatt sikerült 10 év lemaradásba kerülni a vízközművek cseréjénél, aminek már látszanak a tünetei, amikor komplett járásokban van vízhiány, mert senki nem cseréli a lepukkant szivattyúkat, mert nincs rá tőke.
Ugyanez a helyzet a vasúttal és minden mással is.
17 - "És amikor "elherdálták" a magyar ipart, akkor nemigen volt választásunk, mert az az ipar le volt rongyolódva mint a paraszt gatya, és saját tőkénk egy szál sem volt ahhoz, hogy korszerűsítsük és olyasmit gyártsunk amit el is tudunk adni külföldön." - Ezt a rossz dumát a Szaharában sem adják hűsítő nélkül... Ezt az ótvar dumát eresztette el anno Antall... meg a "nemzeti tőkésosztály" kialakítását... A szabad-rablás kezdete!
A Ganz KCSV villamosai most is naponta üzemelnek Debrecenben, az őskori Ikarusok egyes példányai róják az utakat pár városban, a MÁV a Ganz mozdonyaival fuvaroz még mindig!
Diósgyőrben a vasgyár ugyanolyan vasat gyártott, mint Európában bárki, mégis el kellet kótyavetyélni a Kassai Vasgyárnak! (az - furcsa módon ma is működik!)
A Tungsram jobb égőket gyártott mint a Philips, az Orion hangfalai jobban szóltak mint a Sonyé!
Azt, amikor összehasonlítasz valamit, ne a mai technológia ismeretében tedd, mert anno a Mercedes buszok sem Euro 6-os motorral jártak...
Az élelmiszeriparunk totál pariban volt bármelyikkel a világban - minőségileg mindenképp!
A "nemzeti tőkésosztály" nem érdem szerint, hanem urambátyám alapon alakult ki - egy csomó műmájer idióta, politikai kalandor személyében.
Ezekre a nyomorultakra akar a MH új ipart, önellátást építeni?
Ezek ostobábbak mindenkinél...
"mind magyar"
Ilyen egy civilizált országban sincsen (hogy a bótba' minden német, francia, japán sat.)...
...és akkor feltaláltuk a "Magyarországon világhírű" kategóriát.
Amit a "nemzeti tőkésosztályról" írtál azzal egyetértek.
Az önellátást meg már próbálták Albániában, Észak-Koreában, Kubában...és nem sikertörténet egyik sem. Az ilyesmiből tanulni kellene, mert oka van a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!