A Mi HAzánk párt elismeri az egyetemleges és egyenlő emberi méltóságot?
Múlt év Júniusában, mikor édesanyámnál jártam volt szerencsém egy vidéki rendezvényüket látni. Most lehet, hogy nem hiszitek el, de abszlút vegyes volt a hallgatóság. A tizenéves fiataloktól a 70-es nénikékig a korosztály. Nagyon sok roma volt. Ami kicsit meg is lepett, hogy lelkesen tapsoltak, éljeneztek... ( Nem erre számítottam.) Az egyik helyi háziorvos is kint volt, aki fekete afrikai. ( Ahogy mondják a helyiek: "Nagyobb magyar, mint bárki, aki itt született. :))
Szerintem, aki véleményt akar formálni bármelyik pártról, vagy közösségről, az jól teszi, ha elmegy egy ilyen gyűlésre, rendezvényre.
Nem a médiából kellene szedni a benyomásokat. Én, pl. csak ezért mentem ki Szombaton a Magyar Péter féle "tüntetésre". Sokaknak ez sem fog tetszeni, de számomra nagy csalódás volt. :( Valami többet vártam az előzetes beharangozás után.
A "szexuális irányultság" kérdésében kevésbé vagyunk megértőek. Ezen a téren lehetne fejlődni, de inkább az az álláspont, hogy "Nem zavar, ha valaki meleg, de ne akarja, hogy én, vagy a gyerekem is az legyen!".
A többi része igaz. Magam is többször voltam az MHM által szervezett segítő csapattal. Nem krumplit, vagy étkezési utalványt kaptak a rászorulók, hanem közvetlen segítséget a bajban.
Ja, és NEM CSAK kampányidőszakban, hanem, amikor szükséges.
Pont ma reggel gondolkodtam el ezen, amikor összetalálkoztam egy Ukrajnából menekült asszonnyal, és 2 kisgyermekével.
2022 Február után szinte az összes politikus próbálta "meglovagolni" azt, hogy Ukrajnából menekülnek az emberek a háború elől. Folyton pózoltak a kamerák előtt, hogy ŐK micsoda nagy segélybázisokat hoztak létre, meg hasonlók... Aztán a parlamenti választások után úgy eltűntek, mintha sosem léteztek volna...
Lehet "Zsebnácizni", "Mihasznázni", ha valaki 10 éves gyerek szinten van. És lehet nyitott szemmel nézni, hogy mi történik az országban a monitoron kívül...
Szép napot!
"ma 13:26"
Apám... Te aztán tudod, miről beszélsz! :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!