Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány krumplin és 20ezer...

Hány krumplin és 20ezer forinton megvásárolt fideszes van?

Figyelt kérdés
Hàny olyan ember lehet (elsõsorban roma vagy nagyon aluliskolázott fehèr) akiket a fidesz krumplival és 20ezer forinttal vásàrol meg? Szàmos videò van a neten ahol magyaràzzák a 100%-os fideszes körzetben, hogy kaptak 20ezer forintot ès emiatt x eltek a fideszre. Illetve roma ismerõseim is momdták, hogy Baranya 2-ben busszal vitték õket szavazni a fideszre. Aki beszervezte õket az 600ezer forintot kapott, a sima szavazòk pedig egy 20ast...

ápr. 9. 08:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Miért lenne baromsàg? Régebben is voltak hasonlòk, anno az mszp is pròbálkozott ilyenekkel csak neki nem épült ki ilyen szinten a rendszere. Fidesz nagyban nyomja ezt. Nèzz youtube videòkat...
ápr. 9. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nekem épít 1 kis faházat én rászavaz.
ápr. 9. 10:39
 13/13 readymix ***** válasza:
Baromi sok van, mert nagy a szegénység és minél nagyobb a társadalom ellehetetlenülése - nemcsak az anyagiak tekintetében, hanem szinte már minden területen, ahol az állam nem teljesíti a feladatait, - annál többen fognak ugrani az ilyen szavazati alamizsnákra. Mi egy sodródó, a túlélésre szocializált (mutyizás), igen fejletlen társadalom vagyunk. Természetesen köztük a tisztábban látók ettől még nem fognak a Fide$$-re szavazni, de az egyszerűbb többség úm. "megmentésére" (majd én megmentelek és megvédelek titeket) elég lesz továbbra is ennyi. Egy bibi lehet ebben, hogy üres a kassza és nem nagyon van miből osztogatni.
ápr. 10. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!