Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki Szentkirályira fog szavazn...

Aki Szentkirályira fog szavazni az miért teszi?

Figyelt kérdés
Én nem látok benne semmit. Karácsony sem kompetensebb, csak rá még megértem hogy miért szavaznak.
2024. ápr. 8. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Hűbérség miatt.
2024. ápr. 8. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Főpolgármester helyettesként már szerzett tapasztalatot és a kormánypárt jelöltje.
2024. ápr. 8. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

Évekig volt már a hivatalban, amikor Tarlós helyettese volt, nem ismeretlen neki a terep. Én nem írnám le csak úgy, főleg, hogy Vitézy inkább szakember mint politikus, Karácsonynál meg nem látszik a koncepció ennyi év után sem.

Ha kap egy jó kampányt, még esélyes is lehet.

2024. ápr. 8. 12:48
 4/12 Lord Gauldoth ***** válasza:
74%
Mármint kérdező, milyen válaszra számítasz? Mármint, hogy van-e olyan aki nem Fideszes de még is rá szavazna? Mert az szerintem tényleg néhány fő maximum szerintem. Azért szavazak rá, akik szavaznak, mert a Fideszes képviselőre szavaznak.
2024. ápr. 8. 13:32
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Karàcsonynál mindenkèppen komolyabb jelölt.
2024. ápr. 8. 13:34
 6/12 A kérdező kommentje:
5. Lehet komolyabb, de csont fideszes. Úgysem szavazzák meg, csak elveszi Vitézytől a szavazatokat, aki talán elfogadható alternatíva lenne mindkét oldalnak.
2024. ápr. 8. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki Szentkirályira szavaz, azért szavaz rá, hogy ő legyen a főpolgi.
2024. ápr. 8. 14:20
 8/12 Lord Gauldoth ***** válasza:
60%

Bemásolom, amit egy másik kérdésnél is beraktam:

Hallgasd meg ennek az első 3-4 percét:

https://www.youtube.com/watch?v=a2-btu0q26Q

Nem kell szeretni Puzsért, én is sok mindenben másképp gondolkodom mint ő, de per speciel ezt tökéletesen vázolja fel szerintem.

2024. ápr. 8. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
A többség azért, mert ő a FIDESZ jelöltje.
2024. ápr. 8. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Sokan azért, mert a SAJÁT belátásuk és érdekeik szerint szavaznak. Ez még a fideszeseknek is megengedett.
2024. ápr. 9. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!