Aki Szentkirályira fog szavazni az miért teszi?
Figyelt kérdés
Én nem látok benne semmit. Karácsony sem kompetensebb, csak rá még megértem hogy miért szavaznak.2024. ápr. 8. 12:32
2/12 anonim válasza:
Főpolgármester helyettesként már szerzett tapasztalatot és a kormánypárt jelöltje.
3/12 anonim válasza:
Évekig volt már a hivatalban, amikor Tarlós helyettese volt, nem ismeretlen neki a terep. Én nem írnám le csak úgy, főleg, hogy Vitézy inkább szakember mint politikus, Karácsonynál meg nem látszik a koncepció ennyi év után sem.
Ha kap egy jó kampányt, még esélyes is lehet.
4/12 Lord Gauldoth válasza:
Mármint kérdező, milyen válaszra számítasz? Mármint, hogy van-e olyan aki nem Fideszes de még is rá szavazna? Mert az szerintem tényleg néhány fő maximum szerintem. Azért szavazak rá, akik szavaznak, mert a Fideszes képviselőre szavaznak.
5/12 anonim válasza:
Karàcsonynál mindenkèppen komolyabb jelölt.
6/12 A kérdező kommentje:
5. Lehet komolyabb, de csont fideszes. Úgysem szavazzák meg, csak elveszi Vitézytől a szavazatokat, aki talán elfogadható alternatíva lenne mindkét oldalnak.
2024. ápr. 8. 14:06
7/12 anonim válasza:
Aki Szentkirályira szavaz, azért szavaz rá, hogy ő legyen a főpolgi.
8/12 Lord Gauldoth válasza:
Bemásolom, amit egy másik kérdésnél is beraktam:
Hallgasd meg ennek az első 3-4 percét:
https://www.youtube.com/watch?v=a2-btu0q26Q
Nem kell szeretni Puzsért, én is sok mindenben másképp gondolkodom mint ő, de per speciel ezt tökéletesen vázolja fel szerintem.
9/12 anonim válasza:
A többség azért, mert ő a FIDESZ jelöltje.
10/12 anonim válasza:
Sokan azért, mert a SAJÁT belátásuk és érdekeik szerint szavaznak. Ez még a fideszeseknek is megengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!