Szentkirályi nagyon durván tolja a kampányt, szerintetek ez inkább kínos vagy van akinél ez bejön?
Figyelt kérdés
Szerintem mérhetetlen gyenge. Komolyan ennyi a kampánya, hogy Karácsony=Gyurcsány, na meg ő bezzeg tud angolul, autót is vezet, be tud szerelni egy körtét. xD
Van akit egy ilyen kampány meg tud győzni? Az ilyesmi kb zsákfalvakban működhet, de egy liberális fővárosban?
2024. ápr. 8. 10:16
1/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, rámutat KariGeri gyengeségeire.
2/10 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel én is jelentkezzek főpolginak, mert nekem is megvannak ezek a skilljeim.
2024. ápr. 8. 10:16
3/10 anonim válasza:
Én is nagyon durván tolnám Szentkirályit. Leginkább hátulról.
4/10 anonim válasza:
2: Nyugodtan tedd meg, már jobb vagy KariGerinél.
5/10 anonim válasza:
Arra kérdezzenek rá, hogy hogyan megy a bolt az 5 db kaszinóban?
És ha megválasztják viszaadják-e a koncessziót?
6/10 anonim válasza:
Szentkirályi jelölése tényleg nem a legszerencsésebb. De szerintem majd visszalép Vitézy javára és bejön Orbán mesterterve.
7/10 anonim válasza:
Nekem bejön, mert Karigeri tényleg egy alkalmatlan mamakedvence balfék és erre rá kell mutatni
8/10 A kérdező kommentje:
Megis ő a legnépszerűbb Budapesten
2024. ápr. 8. 10:40
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez pont vicces lett :D Nem kell mindent ennyire komolyan venni.
10/10 anonim válasza:
Nekem tetszik...
Pontosan azt fogja meg, hogy Karácsony mennyire egy tesze tosza bocibárgyú szociológus.
Főpolgármesternek alkalmatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!