Honnan vette és miért mondta Magyar Péter hogy a rendőrség szerint 250 ezren voltak a tüntetésen?
ápr. 8. 09:53
1/12 anonim válasza:
Hú ez annyira fontos kérdés, hogy ihajja.
3/12 anonim válasza:
Tök mindegy, több százezer ember nem volt, az tuti...
Nyilván Magyar félmilliót szeretne.
De ahogy fogy a muníció, egyre kevesebb lesz, aki kimegy.
MOST szerintem 80-100 ezer volt maximum, lesz az majd 20 ezer, azután 5 ezer....
4/12 anonim válasza:
Simán lehettek annyian. Volt amikor a Fidesz a saját rendezvényét kétmilliósra becsülte azon a téren. Úgyhogy a 250k az teljesen rendben van szerintem.
5/12 anonim válasza:
2 milliósra jah:D Pesten él 1 millió ember, annak a duplája biztos fidesz rendezvényre ment:D vagy mondhatnám úgyis, hogy kb 25 focistadionnyi ember. hihető.
6/12 anonim válasza:
Az a vicces, hogy Magyar P. már most több embert tud összehívni, mint bármelyik ellenzéki párt. Ebből is látszik, hogy az ellenzék egy vicc. Nulla. Erre egy jó példa, a tavalyi Dobrev Klára beszéd nálunk, amire 1500 ember jött össze buszoztatással.😂😂
7/12 anonim válasza:
6: Igen, mert új arc, de az újdonság varázsa hamar elkopik. Itt is sokan várnak valami atombombát meg forradalmat, de ha sokadszorra sem lesz semmi, leapad a tömeg.
8/12 anonim válasza:
Ha a Fidesz a Birkamenetet 2 milliosra bevsuli, miert ne lehetne 250 ezer? Am en csak a varban voltam, nem voltam a tuntetesen. De latszodott h meg a rakpart is tomve volt meg par kornyezo utca. Am meg a rendorok maskor is megmertek mar. Most meg ketagadjak a Fidesz parancsara.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Tömegrendezvény esetén a rendőrségnek előzetesen meg kell tippelnie, hogy mennyi lesz a várható létszám, és az alapján biztosítani a helyszínt. Amúgy nem csak a rendőrségnek, a mentőszolgálatnak is.
Kossuth tér befogadóképessége alapján ekkora létszámra becsülték a részvételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!