Nem tartozik a témához, de egyik reggel egyszer úgy keltem fel, hogy mostmár csak belehallgatok, ha ekkora hype-ot kap. Én már-már boomer vagyok, mert sokszor ekézem a mai zenéket, szerintem borzalmasan alacsony az átlagszint, de az Azariah nálam még ennek is az alja. Én ont hogy olyan vagyok, akinek a zene dallama, hangszerelése, energiája, üteme inkább megfognak mint az énekes hangja viszont nem csak azokban nem jeleskedik Azariah, de még az én énekhangra nem kényes fülemnek is kimondottan rossz hangja volt mind az 5 dalban, amit meghallgattam. Kimondottan rossz, szerintem nincs énekhangja. Nem néztem a műsort, de egy első-második fordulós kiesés lett volna a Megasztárban.
Ez volt a témához nem igen tartozó része.
A kérdésre válaszolva, és tényleg félretéve az egyéni szimpátiát, szerintem közel sem. Pláne, hogy általában az évtizedek munkája kell. Jelenleg 71 éves a legfiatalabb köztük és nem könnyúzenei előadóknak. De ha esetleg Kossuth díjra gondolsz, amit könnyebben osztanak, akkor talán lenne miről beszélni, de ahhoz is sokkal hosszabb út szokott (!) vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!