Lehet, hogy lesz Dobrev Klára - Magyar Péter vita. Vajon ki fog győzni?

Dobrev Klára nénit láttam egy videóban ahogy lukat beszélt az egybegyűltek hasába a téren.
Ennél többre képes az asszonyság?
Magyar Péter úgy tűnik mintha szét akarná szedni a fideszt, de ez még mindig nem sikerül neki, pedig közülük jön, ő tudhat a legtöbbet.
Lényegében mindkettő életképtelen a rablók között.

Láttad az utolsó felmérést? Asszem a nézőponttól. Magyar Péter az ellenzéktől veszi el a szavazatokat. A Fideszt meg sem rengette. Nézz utána, ajánlom.
Én örökké kisebbségben maradok de inkább Dobrev Klára ✌️ azok az európai kapcsolatok amikkel ő rendelkezik, és a politikai tudása nem ér fel semelyik más politikai szereplőjéhez sem

4
A Nézőpont a fidesz háztáji kutatóintézete, egyértelmű hogy nem fogják azt "mérni", hogy MP a fidesztől vesz el szavazatokat...

"és a politikai tudása nem ér fel semelyik más politikai szereplőjéhez sem"
6: attól függ kiéhez hasonlítja. pl gelencsér feri vagy csekatka társainál valamivel többet tudhat a szoknyásgyurcsány

8
láttad már szoknyában?
szerintem gyurcsány gyakrabban hord
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!