Mire jó ez a struccpolitika, hogy sokan bebeszélik maguknak,h itt mekkora kormányváltó hangulat van, amikor legjobb esetben is max pár100ezer hardcore ellenzéki élteti Magyar Pétert?
Ugyanaz a pár100ezer,aki anno MZP-t,Vona Gábort is éltette, nem látok érdemi különbséget. Mindegyik esetben ez a 100ezres tömeg letorkolt minden józanabb meglátást,hogy aztán egy nagy pofáraesés legyen a vége.
Én rühellem a NER-t,de esküszöm nem értem ezt a vágyvezérelt gondolkodást. Attól,hogy ilyen erőszakosan azt beszélik be sokan maguknak,h itt mekkora kormányváltó hangulat van,az még nem fog változtatni a valóságon. Ezek az emberek hajtják leginkább a fidesz malmára a vizet, mert hamis megerősítést adnak saját maguknak és a kis buborékjuknak, elbízzák magukat, a nem hardcore fan de fideszre szavazó réteget lehülyézik, a bizonytalanokat,kétkedőket,kritikusokat meg lesöprik ,lehurrogják a francba, ezzel végképp elvéve a kedvüket az egésztől, és kész is a szokásos 2/3 recept. Sztem ez a pár 100ezres radikális tömeg okozza legnagyobb kárt,és adja a legnagyobb hatalmat a fidesz kezébe ezzel az ellentmondást nem tűrő ,minden más véleményt lesöprő viselkedéssel.
#11 "Retteg a Fidesz ez látszik a propaganda médián. "
Aha.
Két lehetőség van, vagy sokat foglalkoznak vele - akkor jön, hogy retteg a fidesz meg milyen fontos is az illető - vagy nem foglalkoznak vele sokat - akkor jön, hogy retteg a fidesz meg milyen fontos is az illető mert elhallgatják.
Az elmúlt években mindegy mi történt, a végén mindig ezt hoztátok ki. Akár foglalkoztak vele akár nem, akár sokat, akár keveset, mindig megmagyaráztátok, hogy ez annak jele, hogy "retteg a fidesz".
Ahogy minden esetben azzal kezdődik a szöveg, hogy a közmédia elhallgatja, pedig minden esetben pontosan beszámolnak róla és foglalkoznak vele. Egészen addig amíg megy a váltás hogy "túl sokat foglalkoznak vele" mert "retteg a fidesz".
#13 A korábbiakhoz képest szerintem van egy jelentős különbség: most elindult az ellenzékváltás végre.
Ha így megy tovább Magyar Péter kampánya akkor az EP választáson a momentum kiesik, jobbik kiesik, az mszp-ből csak mint dk-s szövetséges fog bejutni esetleg valaki. Az önkormányzatokban is kevesebb lesz az ellenzéki összefogás jelöltje és a főpolgármester választáson sem fognak Karácsonyra szavazni annyian.
Az ellenzék leváltása után lesz lehetősége új alakulatoknak megjelennie amik alternatívát - normális, működő, jó alternatívát jelenthetnek kormányon, nem csak annyit hogy "ne az Orbán nyerjen".
Normális ország az, ahol vidékrr kell menni krumplit osztani szavazatokért?
Mert amúgy se az intelligencia, se az akarat nincs meg hogy önállóan szavazzanak?
11
Rettegtek MZP-től is aztán olyan győzelmet arattak amin még ők is meglepődtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!