Mi lesz Karsai sorsa?
Tudom milyen kegyetlen ez a betegség, segítettem egy ilyen ember ápolásában. Sok jóra már ne számítson.
Már nem nagyon fog kikelni az ágyból. Pár hónap, esetleg 1 év vegetálás után meghal. Majd szépen lehet pelenkázni... Elkésett azzal, hogy öngyilkos legyen.
#2, én úgy tudom, hogy ritka gyorsan jelentkezett nála a betegség, és a leépülése is nagyon rohamos. Abban az időtávlatban pedig nem nagyon van lehetősêge ilyen törvényeket megszavaztatni, ha a törvényhozás nem partner...
Pedig még csak nem is az euthanázia legalizálását kérte, hanem hogy ha valaki segédkezik benne (mondjuk azzal, hogy kiutaztatja olyan országba, ahol ez legális), akkor azt ne ítéljék el emberölésért...
Miért nem lesz öngyilkos ha ennyire zavarja?
A helyében már rég véget vetettem volna az életemnek, anélkül, hogy ekkora drámát rendeztem volna.
#5 Ki a csuda az az isten?
Semmi kifogásom ellene, ha valakik ilyen babonaságban hisznek, de a hitüket és a következményeit - hónapokig tartó kínhalált - ne erőltessék rá másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!