Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire kontra produktív a...

Mennyire kontra produktív a kormány lejárató kampánya, Magyar Péter ellen?

Figyelt kérdés

ápr. 5. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%

#9 Mennyire kell hülyének lenni ilyenek leírásához?

"+ legalább 500 000 határon túli magyar akiket busszal szervezetten szállítanak szavazni."

HOVA te szerencsétlen??????

A határon túliak most nem szavaznak! Most EP választás lesz ahol mindenki a lakóhelye szerint szavazhat az ország pártlistáira, meg önkormányzati választás, ahol szintén azok szavazhatnak akik ott helyben laknak. Mégis hova akarod te buszoztatni a határon túliakat és minek?

A parlamenti választáson meg LEVÉLBEN szavaznak! Minek ahhoz buszoztatni bárkit és hova?

Ilyenkor érthető hogy miért tart itt az ellenzék ahol van, mert a hozzád hasonlók alkotják!

ápr. 5. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

#23:11

Érted telibe leírom neked, hogy 2,5 misi + 500 volt az idei 2/3 erre jössz hogy EP választás lesz :DD Szerinted én a jövőből jöttem és úgy írtam, hogy annyi lesz majd most vagy mi? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ápr. 5. 23:45
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Valójában nem erről van szó. Itt most az a terv, hogy a kegyelmi botrányról, hangfelvételekről tereljék el a közvélemény figyelmét.
ápr. 6. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!