Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem foglaljuk el oroszor...

Miért nem foglaljuk el oroszországot?

Figyelt kérdés
A trianon előtti területeket úgy sem foglalhatjuk vissza. Viszont oroszország jóval nagyobb ezeknél, jobban járnánk. A ruszkikat úgy sem szereti senki sem, kb. leszarnák. Nem védené meg őket senki. Meg amúgy is onnan származunk az urálból így haza is térnénk. Az oroszokat asszimilálnánk, meg embertenyésztő táborokat nyitnánk, belaknánk egész oroszországot és szibériát, lenne 200 millió magyar. Mit szóltok hozzá?

ápr. 5. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szovjettttumor!
ápr. 7. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Te jó ég 🤣🤣🤣

Kinél hol kezdődik a megalománia.

A Toroczkay féle.....- ik "csak"fél Romániára tartanak igényt.

Orbán apátok behömpölyögne Brüsszelbe.

De Te, kedves Kérdező ezekkel már be sem érnéd.

Megáll az ember esze,de komolyan 🤣🤣🤣

ápr. 7. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Megláttam ezt a kérdést, kedvesen így rácsodálkoztam mosolyogva, hogy "WTF?:)" Aztán így poénból gondoltam magamba', hogy "Indulj el, aztán mi majd megyünk utánad. XD :)" De csak POÉNBÓL. !!!! :)

Elnézést kérek mindenkitől. ♥ ♥ ♥

ápr. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!