Vélhetően ki nyeri a főpolgarmester-választást Budapesten?
#10 Csak úgy kommunikálok, ahogy a főpolgármester Úr tanitott, azaz a DK jelöltje. ;) Ha Vitézyt meg lehet bélyegezni azzal hogy Fideszes, akkor a tisztelt főpolgármester Úrra miért nem lehet a DK jelölt bélyeget rakni? Hiszen a DK a legnagyobb támogatója...
Ezt magyarázd már el nekem...
#12!
"Azert Vitezyt sokkal tobb szal koti a Fideszhez, mint Karacsonyt a DK-hoz"
Ha leszámítjuk, hogy Gyurcsány tanácsadója volt, ha leszámítjuk, hogy Gyurcsánnyal közösen vonultak be a városházára és ha leszámítjuk, hogy mindenhová DK kádereket ültetett.
"Plusz nem tudom, ez szerintem nem titok, hogy az ellenzeki partok csak osszefogva erhetnek el valamit."
KariGeri főpolgármeserségét leszámítva csak azt érték el, hogy a kisebb pártok elvesztették az arcukat és mára már 1-2%-on vannak. Kinek jó ez? A legnagyobb ellenzéki pártnak.
Sorra bukták a választásokat az egyre nagyobb összefogással.
De nem is ez a lényeg! Hanem az, hogy ennek semmi köze ehhez a válsztáshoz. NEM KELL PÁRTPOLITIKA az önkormányzati választásokba! És a városházára sem.
"Az hogy az ős fideszes Schmidt Mari fiacskja..."
Ezt mondtad Körmös Bauer fiacskájáról is? Vagy az ősMSZP-s, testi sértésért elítélt Donáth László lányacskájáról is?
De még nem is jelölt, hanem az őt jelölő párt vezetőjének az anyja.
Az LMP pedig azért tart ott, ahol tart, mert Karácsony elvtársat Fletó ledobta, hogy csináljon belőlük szövetségest, vagy szakítsa szét a pártot. Így született meg Karácsony pártja, az 1 tagú Párbeszéd. (Én inkább Monológnak neveztem volna.)
Karácsonyról is elmondhatod, hogy milyen érdekes, hogy mennyi pénze van kampányolni és megosztani az ellenzéki tábort.
Szentkirályi Alexandra.
Intelligens szép nő, aki hozzáértő, és nemzeti. Rend lenne Golgota téren meg az Orczyn, nem lennének kinn rappernek képzelő magukat, kis póklábú kisfiúk, valamint nem lenne sok roma terhes csaj az utcán.
" NEM KELL PÁRTPOLITIKA az önkormányzati választásokba! És a városházára sem."
Így kellene lennie. Azt kellene nézni, ki, mit akar tenni.
Ha Budapest mégegyszer Karácsony Gergelyt választja, az már őket minősíti.
16#
Rajtunk múlik, hogy ki nyer.
Ha elmegyünk szavazni, akkor jó esély van Karácsony távozására, nem a
fotelban kell várni az eredményt!
Vitézy nem Fidesz jelöltje, hanem az LMP jelöltje.
Karácsony pedig a DK jelöltje, nekem ennyi bőven elég ahhoz hogy Vitézyre szavazzak. :)
Felőlem simogathat, akit akar, meg aki hagyja. Unalmas már a "pedofilsimogatás".
Félre kell tenni a pártpolitikát, és arra kell szavazni, aki a fővárosunknak, meg a kerületünknek jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!