Mennyi az esélye annak, hogy a holnap szombat délutáni tüntetésen komoly "balhé" lesz majd?
#2 Ja értem. Na minden esetre én is kíváncsi leszek a holnapi tüntetésre.
Popcornt, csokit, cukrot bekészítem és nézem a műsort. xD
"A futballhuligánokat odaküldheti a fidesz balhézni."
Küldjön oda pár kínai rendőrt is már. Legalább néznék egy kis Jackie Chan, meg Jet Li akciót élőben. xD
Kérdező, van rá esély.
Jelen helyzetben a Magyar Péter féle alakulat iránt csökken az érdeklődés és a nemzetközi médiában sem lehet felkelteni a figyelmet olyan képekkel, hogy emberek állnak és tök nyugiban hallgathatják ahogy a szónok éppen kormánybuktatásról beszél. Ez nem illik bele a diktatúráról szőtt meséikbe.
Ezért nyilván most is megpróbálnak majd valami balhét csinálni amit lehet fotózni. Ez volt a diáktüntetésen is meg a korábbi hasonló gigamega kormánybuktató tüntiken, ahol szándékosan támadtak rá a rendőrökre, dobálták meg őket, sértegették, provokálták, akár még gyújtogattak is, csak legyen valami ellenreakció amit lehet fényképezni. Nem jött be nekik és most sem fog, mert a rendőrök bizonyosan olyan utasításokat kapnak, hogy nem szabad reagálni semmiféle provokációra. Az elmúlt évtizedben nagyon profin végezték a dolgokat, most is megoldják majd a hőzöngők kezelését arányos módon, normálisan.
De nagy a valószínűsége, hogy azért próbálkozások lesznek.
#8 Nem. Mi értelme lenne? A fidesznek az a jó ha Magyar Péter csinálja tovább amit eddig. Azzal szépen kiesnének az EP-ből meg az önkormányzatokból a momentumos jelöltek.
Mi értelme lenne bármiféle provokációnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!