David Pressman Mihány ma délutáni bejelentése el fogja indítani a NER-t a pusztulás útján? Ez lesz a kezdő dátum egy valódi rendszerváltás felé vezető úton?
Végül is ha az USA nyíltan szankciókat vet ki a magyar kormány ellen, akkor már hivatalosan is a teljes Nyugati világ ellenünk lesz. Akkor már tényleg válasz útra kényszerülünk, Nyugat (USA + Európa) vagy Kelet (Oroszo. + Kína + Türk tanács)
Nem hiszem, hogy túl sok magyar szeretne ázsiai lenni inkább életszínvonalban mint Nyugati. Márpedig ez a rezsim, csak arrafelé tud húzni. És ez ma hivatalossá is válhat, hogy választanunk kell lassan.
Ma történelmi eseménynek lehetünk tanúi majd 17:00-kor?
Nem. Amikor múltkor megszanckionálták Simicskáékat, az is csak a Fidesz megerősödését hozta. A magyarok nem szeretik a külfödlről pénzelt ügynököket meg bábkormányokat.
Én amúgy kiegyeznék egy szingapúri vagy japán életszínvonallal. De rohadtul nem ez a kérdés, amikről szó van. Attól nem lesz magasabb az életszínvonalunk, hogy olcsó orosz helyett drága amerikai energiát vásárolunk, vagy hogy több pénzzel tömjük Ukrajnát.
"Én amúgy kiegyeznék egy szingapúri vagy japán életszínvonallal."
Csak éppen nekünk nem ezek az ázsiai haverjaink, hanem Üzbegisztán, Türkmenisztán meg a többi csóri volt szovjet muszlim ország.
5.
A magyar életszínvonalhoz képest csodás. 3-4-5x akkora bérek és már alacsonyabb árak a boltokban.
Itt elek, tudom hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!