Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért utálja...

Az ellenzék miért utálja Oroszországot?

Figyelt kérdés
Az oroszok, akik a keresztény kultúra védelmezői, jóbarátjai a magyaroknak!🇭🇺❤️🇷🇺

ápr. 5. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

10, én találkoztam belőlük mondjuk jó 40 emberrel, ami tény, hogy nem egy népesség, főleg nem egy kontinensnyi népesség, de, nekem ebből a 40 emberből, a saját tapasztalataim alapján, úgy, jó 5 volt a mi értelmezésünk alapján kultúrált, a többiről nem tudom ezt elmondani.

Nekem az a fura ebben az országban és kultúrában, hogy világörökség szempontjából fontos kultúrális műveket hagytak maguk után az irodalomtól, a zenéig, a balettől, a festészetig, szinte minden, kultúrális ágazatban és egy ennyire kultúrált nép, képes egy ilyen politikai közeget kipréselni magából.

ápr. 5. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Mert egy barbár birodalom
ápr. 5. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"és egy ennyire kultúrált nép, képes egy ilyen politikai közeget kipréselni magából."

Nekünk is sikerült, pedig alapvetően nem vagyunk mi sem egy buta nép, sőt.

ápr. 5. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Azért mert ott mindig nagyobb volt a zsarnokság - politikai elnyomás, gazdasági kizsákmányolás - mint nyugaton.

Nyugatibb szemmel az sem túl becsülendő, ha az uralkodóosztály nyugat utánzó fényűző, pazar kultúrát alakít ki magának (építészet, képzőművészetek, előadóművészetek), miközben meg a tömegek nyomorognak, teljesen jogfosztottak.

ápr. 5. 14:52
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Csöves orosz politikusok, és az őket támogató 87%-os nép mindent megtesz azért, hogy gyűlöljék őket a világban. Nem tudom, hogy feltűnt-e...
ápr. 5. 16:50
 16/16 anonim ***** válasza:
32%

"a magyar honvéd a Don kanyarnál gyilkolta az oroszokat, mint a megszálló haderő része."

Meg azt is el szokták felejteni, hogy az oroszok itt sohasem csináltak olyan mészárlást mint a magyarok náluk. Valahogy ezzel dicsekedni mindig elfelejtenek.

ápr. 5. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!