Az ellenzék miért utálja Oroszországot?
10, én találkoztam belőlük mondjuk jó 40 emberrel, ami tény, hogy nem egy népesség, főleg nem egy kontinensnyi népesség, de, nekem ebből a 40 emberből, a saját tapasztalataim alapján, úgy, jó 5 volt a mi értelmezésünk alapján kultúrált, a többiről nem tudom ezt elmondani.
Nekem az a fura ebben az országban és kultúrában, hogy világörökség szempontjából fontos kultúrális műveket hagytak maguk után az irodalomtól, a zenéig, a balettől, a festészetig, szinte minden, kultúrális ágazatban és egy ennyire kultúrált nép, képes egy ilyen politikai közeget kipréselni magából.
"és egy ennyire kultúrált nép, képes egy ilyen politikai közeget kipréselni magából."
Nekünk is sikerült, pedig alapvetően nem vagyunk mi sem egy buta nép, sőt.
Azért mert ott mindig nagyobb volt a zsarnokság - politikai elnyomás, gazdasági kizsákmányolás - mint nyugaton.
Nyugatibb szemmel az sem túl becsülendő, ha az uralkodóosztály nyugat utánzó fényűző, pazar kultúrát alakít ki magának (építészet, képzőművészetek, előadóművészetek), miközben meg a tömegek nyomorognak, teljesen jogfosztottak.
"a magyar honvéd a Don kanyarnál gyilkolta az oroszokat, mint a megszálló haderő része."
Meg azt is el szokták felejteni, hogy az oroszok itt sohasem csináltak olyan mészárlást mint a magyarok náluk. Valahogy ezzel dicsekedni mindig elfelejtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!