Mit tippeltek, hányan lesznek holnap a tüntetésen?
A Netadó tüntetésre mondták hogy 100 ezer fő volt kint.
Én nagyon csodálkoznék ha tényleg ennyi embert mozgat a meg, szerintem a fele lesz meg de az is szép szám
Attól hogy mindegyik ellenzéki igyekszik minél nagyobb számot mondani, még nem voltak mindenhol kint százezrek. Az internetadó ellen kb 50 ezren lehettek, az influenszeres tüntetésen kicsit többen, valahol 60-70 ezer környékén, bár volt olyan felszólaló aki itt is csak 50 ezres számot mondott. Még a fidesz is csak úgy tud 150-200 ezer embert felvinni a békemenetekre, hogy a teljes országból szervezetten buszoztatják a résztvevőket.
Egy kis plusz érdekesség, hogy a wikipédia szerint '56-ben a forradalmat nagyjából 200 ezer tüntető robbantotta ki.
Tehát ha reálisan gondolkozunk, 200 ezer fő biztosan nem lesz kint, vagy ha kint lesz, akkor őket nem haza kell küldeni 3 unalmas beszéd után, hanem meg kell dönteni velük a kormányt. De én továbbra is 100 ezer alatti részvétet várok, ha 100 ezren elmennek, az már egy jó alap Magyarnak ahhoz, hogy kezdjen valamit a jelenséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!