Tüntetèseken hànyan szoktak kint lenni?
Magyar Pèter pàr óra alatt összeröffentett pár 10.000 embert, aznap amikor az ügyèszsègen volt. (Neten több mint 100.000en nèztèk a sajàt oldala+partizàn oldalon együtt) A március 15-ei rendezvényèn 50.000 ember felett voltak kint ès 60.000 követtèk a neten a sajàt oldalán.
Április 6-àn talàn 100.000 ember is kint lesz. Ez mennyire gyakori a magyar politikàban? Elmúlt 10 èvben nem emlèkszem, hogy bàrmelyik ellenzèki párt ki tudott volna ennyi embert vinni az utcára. Egyedül a 18-as összellenzèki tüntin voltak ennyien, de tudtommal a többi rendezvènyen ennek töredèke szokott lenni. (Persze tudom ez nem feltètlenül jelenti azt, hogy szavazatokbòl is nagyon sokat kapna, csak èn teljesen ledöbbentem a kintlévõk lètszámán)
Egyre elkeseredettebbek az ellenzéki lúzerek. Már egy volt nerest is a zászlajukra tűznek.
Többen vannak mint bármikor. De azért nagyon -nagyon kevesen.
“ Egyre elkeseredettebbek az ellenzéki lúzerek. ”
🤡🤡🤡
Nem ti halmoztok hibát, hibára?
Az első M.P. tüntetésen sok jobboldali vidéki csak átsétált az M.P. tüntetésére, merő kiváncsiságból. Ez a következőn már nem lesz.
Viszont érdekes volt látni, hogy sok momentumos fiatal is ott volt, akiket én is ismerek az egyetemről. Az egyik azt mondta, hogy nagyon gyenge lett a momentum és a vezetés körül is bugyuta emberek vannak, akik csak bohóckodnak. Hátha M.P. karizmatikusabb lesz.
Ezek szerint leáldozóban van a momentum és menekülnek a hívek a süllyedő hajóról.
Újabb átrendeződés várható a politikai palettán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!