Igaz, hogy Magyar Péter most szombati tüntetésére 2-3 milliós tömeg várható?
Persze, várhatsz 5 milliót is.
Aztán hogy mennyien lesznek ott, az már más kérdés. Én párezres nagyságrendet tippelek.
Soros bérenc liberálisok max százan lesznek.
...
...
Az ötös válaszra érkezett szavazatokból látszik, hogy összetett mondatot a Fideszes egysejtűek már nem tudnak értelmezni, csak odáig jutottak, hogy "Én is ott leszek" ott elsötétült a világ körülöttük és összeszaladt a többi betű, ezért nagy erővel kattintottak a "nem hasznos" gombra.
Akkor rossz hírem van gyerekek.
A Magyarországi iszlám vallási szervezetek vezetői, és követői is ott lesznek szombaton. Éppen erőszakos tüntetésre készülnek, hogy kiharcolják a jogot, hogy építhessenek mecsetet Magyarországon. xD
Szóval csak óvatosan. Nehogy pár Allahu Akbart követően, néhány bomba is robbanjon a tömegben.
Már a hírdetésnél max 500 ezret gondoltam, de ne felejtsük el, hogy az influencer megmozduláson 197 ezren voltak, ez az jelenti, hogy 2x+100 ezer.
Vizsgálni kell a tér befogadó képességét, ha túl sokan vannak a vége nem hall a beszédből semmit.
"Már a hírdetésnél max 500 ezret gondoltam, de ne felejtsük el, hogy az influencer megmozduláson 197 ezren voltak, ez az jelenti, hogy 2x+100 ezer."
De ne felejtsük el, hogy az influencer megmozduláson nem csak ellenzékiek voltak. xD
Jó ha lesz ott 500 ember. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!