Mi várható, te várod már?
Nem várok semmit sem és nem Magyar Péter miatt. Már számtalan olyan dolog történt, ami miatt össze kellett volna omolnia a kártyavárnak, bűntények és botrányok. A magyar nép mindegyikre legyint. A fideszes szavazók akkor imádnak valakit, ha minél alávalóbb, a többiek meg szerintem azt szeretik, ha ezen fröcsöghetnek. Valódi változást egyik sem akar.
Akinek van esze, az menekül az országból és megpróbálja elfelejteni, hogy magyarnak született.
Beviszi a bizonyítékokat az ügyészségre, utána várunk, hogy mit dob ki a gép. Lehet húzni azt hónapokig is ám...
Persze az eredmény nyilván az lesz, hogy Rogán és társai mennek a böribe, gondolhatod... 🙃🙃🙃🙃🙃
kihallgatásuk se lesz, egy beidézés se. Meg lesz az oldva okosba'.
És szerintem csak aztán jöhet majd a nyilvánosságra hozatal. Tehát Magyar nekem úgy tűnik, hogy bízik a bizonyítékaiban, hogy vannak annyira erősek, annyira terhelőek, hogy az alól nem tud kibújni a fidesz, és a jogi úton akarja végigvinni, nem akar nyomást helyezni az ügyészségre azzal, hogy nyilvánosságra hozza a felvételeket. Az csak az utolsó lehetőség.
Mint ahogyan a nőcik sem érezték rossz döntésnek a pedosegítő megkegyelmezését egészen addig, amíg ki nem derült... A nyilvánosságnak ereje van, sajnos, pedig egy ilyen ügynek nem ezen kellene múlnia.
12:01
Mi van ha már most megosztaná a néppel??
Kedden se biztos, hogy nyílvánosságra hozza. Annyit mondott, hogy megbeszéli mit hozhatnak nyílvánosságra.
Szerintem a realitás az, hogy Rogán nem fog ezeken a felvételeken beszélni, aki pedig fog, azt majd megkeresi a fidesz és mindent is megad majd neki, hogy NE beszéljen túl sokat mikor elviszik a rendőrök kihallgatásra. Ezután pedig a propaganda elcsititja az ügyet és a választásokon megint 2/3 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!