1/16 anonim válasza:
Elvakultak. Vitezy nem jo politikus, Karacsony meg az. Ezert is szavazunk ra es nem a fideszes jeloltekre.
2/16 anonim válasza:
Mert amióta az eszét tudja, a budapesti közlekedésbe van beleszeretve, ez a hobbija már megszállott módon, és az a szerencsés egybeesés,hogy ezt a munkában is tudja kamatoztatni. Látszik rajta,h nem azért politizál,mert pénzt hatalmat akarna szerezni, hanem inkább az csak egy szükséges rossz,h politizálnia kell ahhoz,hogy a hobbijának tudjon élni. Eddig akárhány nyilatkozatát megnéztem az elmúlt 15 évből, egyszer nem ment bele ezekbe a kicsinyes politikai sárdobálásokba,hanem csak kizárólag szakmai kérdésekben nyilvánult meg.
4/16 anonim válasza:
A BKV iranyitasaban megbukott. Nem ert a politikahoz. Ezert szavaz Budapest Karacsonyra.
5/16 anonim válasza:
Nem láttam az iskolai bizonyítványait....
6/16 anonim válasza:
15 éves kora óta ezzel foglalkozik (VEKE)
7/16 anonim válasza:
Nem jo szakember, hanem egy autista valaki
9/16 anonim válasza:
Egyébként lehet hogy nagyon enyhén(!!) tényleg szinte észrevehetetlenül de Asperger szindrómás. Nagyon-nagyon enyhe esetek is vannak. Az esetek kb 30 százalékát nem is diagnosztizálják.
Kisgyerekjént imádta a buszokat, villamosokat figyelte, menetrendeket nézett, 15 évesen közlekedési aktivista volt. Illetve Tarlós többször mondta hogy "Vitézyvel a személyisége miatt nehéz/nem lehet együtt dolgozni."
Illetve 38 évesen soha nem volt barátnője.
Szóval a nagyon-nagyon enyhe Asperger egyáltalán nem kizárt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!