Ki nyeri a főpolgármester-választást Budapesten?
#9 Ha, Én Vitézyre szavaznék akkor nem lennék tisztességes magyar?
Ez a kollektív sértegés annyira Bayer, Bencsik szintű. Emiatt az elcseszett mentalitás miatt nem lesz sosem fejlődés az országban...
UI:
Kösz Fidesz és Gyurcsány szekta, hogy ezt így jól megcsinaltàtok, elb***tátok... ilyen okádék, méltatlan szintre vittétek le a politizálást az országban..
Amúgy én K**rá lesz**om ki kinek az ember, nézem az interjúkat, programokat, én Vitézyre szavazók mert a meglátásom szerint ő tudja mit akar és meg is fogja csinálni. Nekem az fontosabb hogy Budapest fejlődjön jó irányba, minthogy ellenzékiként olyanra szavazzak aki nem jól irányítja a várost, akinek jó formán semmi érdemi intézkedése nem volt csak a kormányt szidta Facebookon..
Aki igazából itt hagyta volna Budapestet hogy miniszterelnök lehessen, ennyire fontos neki a város...Ha tegyük fel nyer, mégis mi lett volna? Lemond a polgármesteri posztról? Ennyit ér nekik a budapesti választók döntése?
Biztos jóravaló ember KG, de szakmailag és emberileg is alkalmatlannak tartom erre a posztra.
13. Az átmosott agyú gideszes és az átmosott agyú balos között semmi különbség nincs. Mindkettőben ott van a felsőbbség tudat és hogy bármit meg kell tenni hogy ne a másik oldalhoz kötődő ember legyen xy pozícióban.
Ezeknek aztán mondhatsz bármit, mintha a falnak beszélnél.
Részemről: én nem utálom karácsonyt mint ember. Nem hiszem hogy rossz szándék vezérelné. De! Teljesen inkompetens a város vezetéséhez. Vitézy elhivatott a munkájával kapcsolatban és nem érdekli a pártpolitika. Aki szidja őt, az egyszer sem hallott vagy olvasott tőle semmit.
#18!
Ki az a mi? Az elvakult DK-sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!