Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire van beparázva a...

Mennyire van beparázva a Fidesz meg láthatóan sok hívőjük is Magyar Pétertől, ha tele van a GYIK Megafon szintű lejárató kérdésekkel?

Figyelt kérdés

ápr. 3. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
10. Miért kell hipe-olni egy Bűnözőt mint magyar Péter... ti sem értitek ugye, csak mint a birkák, haladtok a szent vezér után. Az lényegtelen, hogy ez a trágya féregnek 10 évig megfelelt a NER és úgy kb 800 milliót segített ellopni a diákhitel központban Hadházy előrevetített oknyomozása alapján... 🤡🤡🤡 Aztán nektek az a véleményetek a fideszesekről, hogy birka, akkor ez esetben ti mik vagytok?! 🐑🤡
ápr. 3. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:

[ma 14:32]: Én őt nem hype-olom. Még egyetlen interjújából nem néztem egy percet se, a március 15-i beszédéből se hallottam semennyit. Soha még a hangját nem hallottam a hangfelvételen kívül (azt se tudom, milyen a hangja, sajnos az a hangfelvétel hangtechnikailag nem ideális), egyetlen kommentjét el nem olvastam. Egy igazi görénynek tartom, aki akkor pattant meg a NER-ből, amikor az elkezdett neki nem fizetni (meg vagyok győződve róla, hogy előbb szűntek meg a pozíciói, és utána kezdett el szájalni, nem pedig fordítva, ahogy ő hazudja). Egy igazi gazember, még az is lehet, hogy tényleg nárcisztikus személyiségzavara van (mely esetben Varga tényleg megjárta a poklot a házasságuk 17 évében, és őszintén sajnálom), és az ország is nagyot szívna vele, ha pozícióba kerülne. Szóval visszautasítom, hogy én őt messiásoznám, követném, vagy bármi egyéb módon szimpatizálnék vele, akár emberileg, akár politikailag.

Mindazonáltal ennek az utolsó görénynek van egy hangfelvétele, aminek a valódiságát a másik fél sem tagadja (csak hazudozik arról, hogy éppen akkor is meg volt félemlítve, nem, nem, századszor is nem erről szól egy kapcsolati bántalmazás). És ezen a hangfelvételen Magyarország akkor illetékes igazságügyi minisztere arról beszél, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezető minisztere (mind a mai napig ilyen tisztségben) a végrehajtói kamara óriási korrupciós botrányban részeket húzatott ki az ügyészségi anyagból. És arról is beszél az akkor illetékes igazságügyi miniszter, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter nem tudott mindent kihúzatni, mert a főügyész (mind a mai napig ilyen tisztségben) nem volt ura a helyzetnek. (Gondolná az ember, egy normális országban a főügyész akkor ura a helyzetnek, ha egy kormánytag hozzá se tud nyúlni egy ügyészségi anyaghoz. Nálunk azért nem számított a főügyész a helyzet urának, mert a kormánytag nem ért el mindent, amit akart. A főügyészünk igazi pincsikutya, de még azt se tudja rendesen csinálni.)

És az eredeti kérdésre válaszolva, ahogyan azt korábban is megtettem: szerintem a Fidesz nem fél Magyartól. Egyes fideszeseknek viszont tele a gatyája, mert ki tudja, milyen kirohanást vett még fel az a gyökér, és mikor méltóztatik vele szemétkedni, zsarolni, és ha nem kapja meg, amit akar, előállni.

Szomorú történet ez: Rogánnak és Poltnak azonnal le kellene mondania.

A víg olvasata az, hogy: De mimagyarok nem az a fajta szuterén vagyunk! Mimagyarok mindent máshogy csinálunk, nem úgy, ahogy büdösmocskosnyugat elvárja. Mimagyarok úgy vagyunk tisztességesek, hogy tisztességtelenek vagyunk, nekünk ne mondja meg senki, esetleg Putyin, büdöcsmocskosnyugat főleg ne! :D

ápr. 3. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hiába övék minden #1, ettől még rettegnek. A paranoia nagy úr
ápr. 3. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#2 ki van adva hogy uralni kell a netet. Tuti hogy itt is itt vannak
ápr. 3. 16:07
 15/18 anonim ***** válasza:
#7 ha ez megtörténik, elsők között jelentelek fel, aztán hogy fogunk röhögni amikor bevallod hogy nyugati búvárruhás kém vagy
ápr. 3. 16:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Az a problémám, hogy van sok dolog ami nem tetszik pl kínai és orosz befolyás, környezetvédelmi vakság, és nagyképűség és a sok alja odacsapódó ügyeskedő a fideszhez. De van pár intézkedés ami bejött, ezért mindig bajban voltam a szavazásoknál. Azt meg sajnálnám ha jönne valaki és az összes jót likvidálná, és semmi az égvilágon nem számítana neki csak a gender és egyéb filozófiák, és a bosszú és kicsinyesség. Ezek olyan üres dolgok gazdasági fellendülés nélkül. Ki a francot érdekel hogy gender meg nem tudom még mikkel bohóckodnak.
ápr. 4. 22:43
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ki a francot érdekel hogy gender meg nem tudom még mikkel bohóckodnak."

Szerintem senkit, vagy legalabbis nagyon keves embert. Ezert sem ertem, mit erolkodik rajta a kormanypart evek ota. Ezer es egy dolog lenne ebben az orszagban ami sokkal fontosabb lenne, sokkal tobb embert erdekelne, erintene (kezdve pl. ezzel a Vollner-Toni uggyel), de a fidesz csak ezt a gender meg lmbtq marhasagot erolteti.

ápr. 4. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Iszonyúan nagyon félnek tőle, de elég kínos a vergődésük.
ápr. 6. 17:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!