Miért mondja azt főleg a fidesz Magyar Péter kapcsán, hogy a lufi kipukkadt, amikor szerintem pont sajnos stabilan tartja magát?
Figyelt kérdés
Én tényleg nagyon utálom ezt a Magyar Pétert szerintem egy igazi nárcisztikus pszichopata és én szeretném legjobban hogy a lufi kipukkadjon de sajnos nagyon nem ezt látom és ismerőseim is egyre jobban kezdenek érdeklődni iránta állítólag valami közvélemény kutatás szerint már a nem létező pártja a 13%-ról 20%-ra nőtt, félek hogy nem is fog kipukkadni ez a lufi, mert egy baromi okos nárcisztikus ember, nem tudom miért mondja ezt a fidesz ...ápr. 3. 10:48
11/18 anonim válasza:
Mert a fideszesek hazudnak és az ilyen kijelentésekekel is befolyásolni próbálják a népszerűséget. Anno a Jobbikot kb. 5%rá mérték a tudjukkik vezette kutatók, hátha így kevesebben szavaznak rájuk. 17%ot kaptak.
12/18 anonim válasza:
11:08
Ki lenne alkalmas a DK? Esetleg a 8% MHM?
Ha Péter nem kell nektek, akkor fogadjátok el, hogy Fidesz 4/5.-el fog nyerni, ha Péter abbahagyja, a nép csalódott lesz és el se megy szavazni, a komcsik tudjuk mind elmennek, így megint megnyerik
13/18 anonim válasza:
12. Felőlem diktafon Peti meg is dögölhet. Még mindig a NER se@@ét nyalná, ha a kegyvesztett felesége után nem b@sszák ki. Addig jó sokat lopott. Nem támogatok bűnözőket, szóval felőlem ő is kieshet egy ablakon. Nem kár érte!
14/18 anonim válasza:
11:16
Akkor mondj ilyat aki jó lenne???
15/18 anonim válasza:
Még is mit mondjon a fidesz? Hajrá Magyar Péter? A szavazó lakosság egy jelentős része nem megy szavazni, mert van egy maffiabanda és van pár kis párt, akik fő elfoglaltsága, hogy egymás alá tegyenek. Körülöttem főleg azok vannak oda Magyar Péterért, akik idáig csendbe voltak, nem is szavaztak. Mivel a fideszt alapból utálják, a lejárató, propagandaszövegét meg sem hallják. Nem tudják hová fejlődik az egész, de legjobbnak idáig Magyar Pétert tartják, mert fidesz ellenese és az ellenzékkel sem akar összeborulni nagyon.
16/18 anonim válasza:
14. Hadházyt pl miért nem tudjátok követni?! Ő legalább egy tisztességes ember, tisztességes szakmával. De ti messiásvergődő rész, mindig a szellemi foggyosokat vagy bűnözőket választotok. Amint meghallottam tavaly is MZP-t, leszavaztam inkább a Kutyákra. Most is így teszek majd, esetleg 2. Reformkor. Még Vona os értékelhetőbb
17/18 anonim válasza:
11:34
Hadházy jókat csinál, csak nem karizkatikus. A (komcsikat) Fideszt jobbról lehet előzni. (Itt nem az MHM.-re gondolok
18/18 anonim válasza:
17. Csak nem egy másik 🐀 maffiás bűnözővel. Jó estét kívánok. Majd kapcsold le a villanyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!