A balosoknak miért fura, ha egy jobboldali a Fideszre szavaz?
"Miért ne a Fideszre szavazzon, amikor így jól kenterbe lehet verni a baloldalt és alapvetően ott van a nemzeti érzelmű emberek többsége? Egységben az erő!"
Mert a választás nem tip-mix, hogy a győztest kell eltalálni, mikor az X-et húzod be. Nekem mint jobboldalinak nem az számít, hogy "ne a baloldal győzőn" jelentsen ez a "baloldal" bármit is. Hanem, hogy az országnak a felsorolt lehetőségek közül a legjobb kormánya legyen (nyilván a saját nézőpontjaim szerint). A Fidesznél pedig jelenleg lassan már bármi jobb lenne az országnak(és nekem).
A pedofilok és a pedofilokat simogatók többsége is a fideszes jobboldalon van, márciusra nyilvánvalóvá vált. Szóval én nem, nem furcsálom, hogy a jobboldaliak többségéének a Fideszbe húz a szíve.
Mikor valaki mondja, hogy ő fideszes, csak annyit szoktam vissza kérdezni, hogy 5-10 vagy a 10-15 korosztály jön be jobban?
Nekem vannak fideszes ismerőseim, rokonaim. Remélem egyszer bíróság előtt fogsz felelni a legdurvább rágalmak miatt, amivel az ország felét illeted, te börtöntöltelék. Amúgy meg, magadból indulsz ki ezzel mert neked bejönnek?
A legalja. Ennél bármi jobb mint amit itt megengedsz magadnak. Mindenkinél rosszabb vagy.
jobb oldali, konzervativkent, soha eszembe sem jutna a fideszre szavazni. a fidesz csak retorikajaban konzervativ, jobboldali. Valojaban egy kommunista part.
Sajnos a mai magyarorszagon egyetlen egy part sem kepviseli az igazi konzervativ ertekeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!