Ha az április 6-i tüntetés sikeres lesz, mennyi ideje marad még hátra a Fidesznek?
2026, már késő lesz. Tegnap is késő lett volna.
Olyan károkat csinál, nap, mint nap ez a kormány, amit egyre kevésbé érzek javithatónak. Az a geográf tragédia, ami az országban van, szerintem 2 év alatt, csak romolhat.
Mit jelent, hogy "sikeres lesz" az április 6-i tüntetés?
Miért kellene a kormánynak lemondania?
Mi nem érthető azon, hogy 2026-ban lesz legközelebb parlamenti választás és addig a parlamentben a fidesz-kdnp lesz hatalmas többségben?
Nekem is ez jutott eszembe...
Mi az hogy sikeres lesz, és mi az hogy sikertelen lesz??
Értelmezhetetlen!
Nézd Magyar Péter eleve hiteltelen ember. Megmondom miért.
Ó maga éveken keresztül a hatalmi elitnek tagja volt.
Amíg volt Judit asszony, volt milliós fizetés, addig semmi baja nem volt az ún " maffiakormánnyal"...
És ezen az sem változtat, hogy most gerinctelen módon kitervelten, titokban felvett hangfelvételeket hoz nyilvánosságra, amiben sikít, hogy egy irányított beszélgetés, amiben fossa a szót és szinte kimondja előre a válaszokat, amiket hallani akart... ennyi.
Ő egy sértődött, egoista, önimádó, nárcisztikus óvodás. Látszik minden megnyilvánulásán....de mégegyszer mondom, leginkább totálisan hiteltelen!
Végül, ha már jogi szempontból nézzük, ami elhangzik a felvételen, akkor igaz jogilag, ha azok az állítások kétséget kizáróan bizonyítottak lesznek.
Addig egy állítás... nem tudom érted e?
A helyzet az, hogy ahhoz nem százezrek, hanem kb milliók kitartó tüntetése kellene, hogy a kormányt csak kicsit is megingassa.
Alkotmányos szempontból persze akkor se kellene lemondania a kormánynak. De van az a helyzet, ahol a nincs más választása a rend helyreállítása érdekében.
Na ezt Magyar soha nem fogja elérni. Érdekből, vagy mert hülyék, de a lakosság közel fele továbbra is a kormány pártján áll. Ami bőven elég a hatalmon maradáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!