Van bárkinek Fideszes ismerőse (hazudozás nélkül) aki Magyar Péterre voksolna?
Nálunk Fideszes az egész család és jó pár ismerős is és senki nem lett hirtelen MP szavazó, sőt, ha felmerül a neve valaki csak legyint valaki meg szidja.
Fideszes médiumoknál is komment szekcióban ez látható..
Még is honnan veszik sokan, hogy most majd húdenagy kormányváltás lesz? Magyar Péter csak az ellenzéki szavazóknak imponál, így ugyanannyian szavaznak majd "fidesz ellen" mint korábban csak most valamelyik nem az MSZP-re valamelyik nem a DK-ra és a többi hanem Magyar Péterre szavaz.. ettől még nem tudja leváltani a Fideszt. Sőt kb. szívességet tesz nekik, hiszen még jobban felosztja az ellenzéket.
Szegééény Petike! A nép embere, hát kénytelen volt évek alatt 100 milliókat felvenni mert kényszerítették rá!!!
Jelenleg egyedül a szüleimről tudom meg egy ket barátjukról hogy a fideszre szavaznának. Mindkettejük az a tipikus médianyugger, akik a tv-ből szedik a hülyeséget, anyám inkább a netről. Anyám még háborúellenes (értsd, ukrajna elleni tüntetésen) is volt kint. Egy ideje megtiltottam neki hogy a jelenlétemben politikáról beszéljen.
Szerintem egyikőjül sem szavazna magyar péterre, de ehhez nincs sok köze a személyéhez. Bármit benyalnak amiről plakát készül.
Kérdező, te ezt komolyan gondolod? Neked tényleg azt diktálja a logika, hogy ebből is a Fidesz jön ki "jól"?
Nem kell Magyar Péterre szavazz, sőt utálhatod őt is. De azért annyira nyissa már fel a szemed az esemény, hogy ami a hanganyagon elhangzik azt még a Fidesz sem cáfolta meg. És akkor ezt mindegy, hogy ki mutatta be. Amit Varga Judit mondott az értelmes emberben kételyt nem kéne hagyjon, hogy a fideszesek bűnözők. (Már annak, aki eddig ezt nem tudta.) Tehát ha nem is Magyar Péterre szavazol, és érthető módon bármelyik Gyurcsányhoz köthető pártra sem akarnál, annyira csak kéne hasson, hogy legalább ezek után nem a Fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!