Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van bárkinek Fideszes ismerőse...

Van bárkinek Fideszes ismerőse (hazudozás nélkül) aki Magyar Péterre voksolna?

Figyelt kérdés

Nálunk Fideszes az egész család és jó pár ismerős is és senki nem lett hirtelen MP szavazó, sőt, ha felmerül a neve valaki csak legyint valaki meg szidja.

Fideszes médiumoknál is komment szekcióban ez látható..

Még is honnan veszik sokan, hogy most majd húdenagy kormányváltás lesz? Magyar Péter csak az ellenzéki szavazóknak imponál, így ugyanannyian szavaznak majd "fidesz ellen" mint korábban csak most valamelyik nem az MSZP-re valamelyik nem a DK-ra és a többi hanem Magyar Péterre szavaz.. ettől még nem tudja leváltani a Fideszt. Sőt kb. szívességet tesz nekik, hiszen még jobban felosztja az ellenzéket.

ápr. 2. 16:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Én fideszes voltam , még nem tudom kire voksolok, lehet akár Péter is, attól függ milyen programmal,áll,elő.
ápr. 2. 16:39
 2/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell, hogy fideszes szavazók rászavazzanak.

2022-ben 8 millió 200 ezer jogosult szavazóképes állampolgárból 3 millióan szavaztak a fideszre (az országos listás szavazást figyelembe véve).

A maradék 5 milliót kéne megszólítania egy épkézláb, normális politikai erőnek.

ápr. 2. 16:49
 3/19 anonim ***** válasza:
48%
Aki nem elvakult és fideszes annak látnia kell ezt a korrupt hatalommániát ami a kormánypártnál megvan. Eddig nem volt alternatíva, hogy kire másra szavazzunk, most végre van egy!
ápr. 2. 17:01
 4/19 A kérdező kommentje:

Sajnos ez nem így működik, aki azt hiszi, hogy annak a szavazónak aki nem szavazott eddig majd hirtelen Magyar Péter jelent valamit az téved..

Magyar Péter az ellenzéki szavazóknak kedvez, illetve a Fideszt gyűlölőknek.

Egy Fidesz által kitartott emberről beszélünk aki hosszú éveken át havi milliós fizetést vett fel passzívan munka nélkül ilyen-olyan elnökségi tagságokkal, a rendes állásán felül amíg ez év elején ki nem tették ezen pozíciókból, miután hirtelen felébredt. Nos ez nem hinném, hogy hiteles lenne az elvakult ellenzéki és elvakult Fidesz gyűlölők kivételével.

Nem is értem hogyan kajálta be ennyire ezt sok ember, mintha a farkas aki bárányokat zabált éveken át hirtelen kiállna és elkezdené szidni a többi farkast és mivel ő már vega lett 1 hónapja így ő rá szavazzon minden bárány, mert a saját farkastársáról kitett egy hangfelvételt ahogy az bárányt eszik.

ápr. 2. 17:13
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
De én még nem tudom mi a tervei!
ápr. 2. 17:15
 6/19 anonim ***** válasza:
45%
Nincs, és szerintem max pár % lehet ezek száma.
ápr. 2. 17:18
 7/19 anonim ***** válasza:
30%
az én ismerőseim már nem szavaznak a fityeszre de m petyára sem
ápr. 2. 17:23
 8/19 anonim ***** válasza:
23%

A ballib oldalra jellemző a vágyvezérlt gondolkodás.

Sosem érdekli őket, hogy mi logikus. Csak az érdekli őket, hogy amit látni szeretnének.

Nekik az lett volna jó, ha MP a Fidesztől vesz el szavazatokat. És a kommunikációjukkal ezt is szerették volna elérni. De nem így történt.

ápr. 2. 17:47
 9/19 anonim ***** válasza:
61%
igen ezért szart be a fityesz , 500e szavazót biztosan vesztett a fityesz talpnyalók meg ezt nem értik
ápr. 2. 17:54
 10/19 A kérdező kommentje:

Hol látod, hogy besz*rtak volna? Ha el is pártolták tőle ennyien amit te bebüfögtél, azok mind hirtelen ellenzéki, sőt MP szavazók lettek?

Az utóbbi 14 évben inkább ti nem értitek a dolgok menetét, de most a harmadik messiásnál megint úgy érzitek, hogy sínen vagytok?

ápr. 2. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!